GraKo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 [attachment=72445:P1050552.JPG] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Obrusik, drink... to mi się podoba Niech służy Sympatyczna budka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam ! "Hobby excellent moja nowa miłość" No, cóż - wcale się nie dziwię A, co na to mąż W każdym bądź razie, moje gratulacje Przyczepa bardzo ładna, oby dobrze służyła i jak najdłużej ! P.S. Mąż w końcu zapewne się przyzwyczai do nowej sytuacji i zaakceptuje ten, jakby nie patrzeć, trójkącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Super świetny domek. Kupłem parę tygodni temu jej mniejszą siostrę Mam nadzieję, że kiedyś zaparkujemy obok siebie i tych szklaneczek na stole będzie więcej :drink: :drink: Miłego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraKo Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam,miło mi czytać sympatyczne wypowiedzi.Mąż nie jest zazdrosny bo on ciągle jest moją pierwszą miłością a do hobbusia już się też zdążył przkonać i polubić.Ciągnie się rewelacyjnie lekko,a mieszkanie w niej jest wielką przyjemnością.Koledze kielkowi też gratuluję zakupu i mam również nadzieje na spotkanie na jakimś zlocie.A może w Częstochowie na kolejnej pielgrzymce?????Do miłego.....Pozdrawiam wszystkich Hobbistów i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 gratki, oby dzielnie służyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek65 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Grażynko...cóż mamy powiedzieć... Dech zapiera, oczy z orbit wychodzą...brak słów żeby opisać jej piękno... Ja bym chyba nawet zimą nie wychodziła z niej... Piękny układ, taki jak nam się podoba i o jakim myślimy na przyszłość przy zmianie przyczepki. Może uda nam się gdzieś spotkać w przyszłym sezonie to odpowiednio uczcimy Wasz zakup Gratulujemy zakupu i oby jak najszybciej minęła zima i zaczął się dla Was nowy sezon, żeby móc wyruszyć z nowym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpyr Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Fajna cepka niech się drogi trzyma, widzę że oblewanie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Bardzo ładna i czyściutka ta przyczepa.Życzę udanych wyjazdów ,bo zadowoleni z niej bankowo będziecie Widzę,ze prawdopodobnie pooglądam ją osobiście w Częstochowie- co za zbieg okoliczności,zapisaliśmy się tam na pielgrzymkę obok siebie, a tu nagle ten post odkryłem- wcześniej jednak go nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Fajna - gratuluję sam początkowo chciałem Hobby ale ostatecznie wybrałem Knausa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Przyczepka super gratulacje Edytowane 27 Listopada 2013 przez maniek72 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnopiura Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 P1050548.JPGP1050549.JPGP1050551.JPG[attP1050553.JPGP1050550.JPGP1050554.JPGachment=72445:P1050552.JPG]P1050552.JPG Ja kupiłem parę lat temu Hobby de luxe C-400 742kg DMC 1100 i z roku 1988.Przyczepa w srodku jak nowa,suchudka i zadbana.Myslę,ze zrobiliscie dobry zakup i wam długo i szcześiwie posłuży.W mojej jest nawet napisane,że nie ma przeciw wskazan na wizytę bociana.Pozdrawiam.Ps.Mój bociek przyleciał 44-y lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraKo Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witaj,dzięki za miły mail.To będzie nasz pierwszy sezon z naszą Hobby.Jestem w trakcie odświeżania wnętrza,prania firanek--tworzenia własnego klimatu.Inauguracją będzie wyjazd na pielgrzymkę do Częstochowy.Jeśli będzie Pan też to wraz z mężem zapraszamy do naszego domku.pozna Pan po nr rejestracyjnym KT... Mam nadzieję na wymianę wrażeń podróżniczych i doświadczeń.Jeśli chodzi o bociany to też już dawno wyfrunęły z gniazda.Teraz czasem młode bocianiątka (wnuki)z nami gdzieś jadą.Życzę powodzenia i udanych wyjazdów.G R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof57 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ależ Panie emocjonalnie podchodzą swoich przyczep. Przypomina mi się wątek Zanki: "Moja Hobbinka:-)))". Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi