GraKo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witajcie wszyscy miłośnicy karawaningowej przygody!!!!!!!! Też się chcę pochwalić naszym nowym nabytkiem:Hobby Excellent 470 rocznik 2000.I chociaż kupowałam ją przez internet oglądając zdjęcia i rozmawiając telefonicznie ze sprzedawcą w Gdańsku,nie zawiodłam się.Wygląda jak nowa.Naprawdę sprzedawca był uczciwy i mówił prawdę o jej stanie i wyglądzie.Wszystko działa bez zarzutów na na dodatek tapicerka jest w naszym ulubionym kolorze bluuuuuu. Przez ostatnie trzy lata podróżowaliśmy z przyczepką Dethleffs-salonką,ale marzeniem moim była większa z oddzielną sypialnią.I ta właśnie spełnia nasze oczekiwania.Odbyliśmy już w ostatni piękny weekend dziewiczy rejs nad Zalew Czorsztyński i domek nasz sprawdził się doskonale.Teraz wyczyszczona,woda spuszczona, czeka niecierpliwie na nowy sezon turystyczny.I my też. Pozwólcie że zdjęcia dołączę w następnym poście,bo z tym mam trochę trudności ale się postaram.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi