marcin1 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Witam wszystkich stalem sie posiadaczem przyczepy kip kompakt z 1987 Czy na forum jest osoba która ma taką samą przyczepę Potrzeba mi pare dodatkowych informacji. Pozdrawiam Marcin Edytowane 24 Października 2013 przez marcin1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 czesc ogolnie mało jest osób posiadających przyczepy KIP my z kolega mamy KIPy KG 42 T a co chcialbys wiedziec kolego??? to moze pomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1 Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 cześć chodzi mi o to czy ten model przyczepy ma jakieś mankamenty którymi trzeba się zając przed sezonem i jeszcze o dach dokładnie o to czy po otwarciu się buja na boki i jak są zamontowane siłowniki bo wydaje mi sie że ktoś zmienił na nieoryginalne i na jakiej zasadzie ściąganie materiału który łączy dach z przyczepą są tam wszyte uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorov Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Niestety nie mam podnoszonego dachu więc nie pomogę. Wrzuć jakies zdjęcia a na pewno któryś z doświadczonych kolegów będzie się mógł bardziej rzeczowo wypowiedzieć. Edytowane 24 Października 2013 przez Gregorov (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Na You Tubie masz filmik z otwieraniem dachu w takiej przyczepie. Zobacz może ci coś wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nic nieznalazlem w sieci na temat mojej przyczepy Zdjęcia wrzucę w tygodniu Jarobaro czemy kipy sa malo popularne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Podlaski komis preferuje KIPy. U nich sam 2 kupiłem i sporo fajnych sztuk im się przewinęło. Popularność odbiera pewnie mało wyszukana stylistyka. Szczególnie wnętrza. Za to jest solidne, często nieźle wyposażone (np. fabryczny solar, czy primus) budę się dobrze holuje. Teraz po KIPie niewiele mam typów by godnie go zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allestandard Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 No i jak sprawa dachu,udało Ci sie juz coś zdziałąć? Jeżeli możesz to ponownie prosze o zdjecia,rzadko kiedy spotykam model kip kompakt i jestem bardzo ciekaw jak się to prezentuje u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Postaram się jutro wrzucić zdjęcia dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Kolega Kipek ma takiego podobnego Kipa z podnoszonym dachem Jeździ nią pare lat więc możesz z sie skontaktować w celu wymiany spostrzeżeń z użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dzięki kit zapytanie poszło Czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Zdjęcie pierwsze dach zachowuje się tak po rozłożeniu Zdjęcie drugie dach niepchnięty i jest prosto gdy się go puści wraca do pozycji tak jak na zdjęciu pierwszym Może da się zastąpić czymś te cztery siłowniki żeby było sztywniej Najgorzej jest jak wieje silny wiatr wtedy buja się na boki i strach żeby się nie połamały Widać ze ktoś zmieniał siłowniki bo nawet mocowania są przykręcone w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Małe sprostowanie dach pochylony jest na drugim zdjęciu i tak jest zaraz po otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi