paskudymichodriverow Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Witamy wszystkich. W weekend planujemy wybrać się na wycieczkę w celu oględzin dwóch przyczepek marki hobby. I tu prosimy o pomoc, aby jakieś wprawne oko obejrzało zdjęcia, bo możliwe, że bardziej doświadczeni zauważą coś, czego my nie widzimy i nie warto zawracać sobie głowy Oto one: 1. http://tablica.pl/oferta/przyczepa-campingowa-hobby-classic-425-CID5-ID3JDFw.html#907a5f9fa0 Tu zauważyliśmy, że brakuje jednej rączki manewrowej. 2. http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-hobby-1994-ladna-zadbana-namiot-CID5-ID3qwv9.html#a8941a2177 Tu martwią nas trochę te ciemniejsze zacieki pod szybą przednią. Ciekawe czy to bród, czy niestety wilgoć jakaś. Z góry dziękujemy za pomoc i szczere opinie Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriks Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ta druga warta sprawdzenia choćby ze względu na super przedsionek z dostawką. Te zacieki od przodu to brud. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskudymichodriverow Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dziękujemy za taki szybki odzew Tak właśnie bardziej nastawialiśmy się na tą drugą Może ktoś, coś jeszcze wypatrzy? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Mnie też wydaje się, że ta druga warta obejżenia, super przedsionki, w srodku podobne. W pierwszej coś jest nad prawym (na zdjąciu lewym) światłem pozycyjnym raczej nie jest to logo, może jakiś wgniot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek70 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Na zdjęciach mało widać, ale jest to Hobby i sprawdź narożniki podłogi przy tylnych podporach, parapet z przodu, może być pęknięcie nad drzwiami. W Hobby często meble odchodzą od ścian, gdyż mocowane są tylko do sklejki. Reszta to już jak w każdej innej przyczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Może poproś sprzedającego o więcej i lepszej jakości zdjęcia? Na tych to tak na prawdę to nie za wiele można dojrzeć, chyba że masz blisko do niego, to jedz i oglądaj dotykaj naciskaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskudymichodriverow Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jakoś szczególnie daleko do niej nie mamy, ale i blisko też nie jest, bo około 200 kilometrów. O dokładniejsze zdjęcia już poprosiłam Za wszystkie wskazówki serdecznie dziękujemy i czekamy na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 fajne budy tak ze zdjęć ale poproś o wysłanie dokładnych tak jak tutaj Koledzy piszą, szkoda że mają jedno spanie ( pisze pod kątem swoich potrzeb o spaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Artur, jak Pask ... mają skład dwuosobowy to OK, ale jak rozłożą wyrko to już w cepce nie pojedzą. Widocznie takiej szukają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskudymichodriverow Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Narazie nie potrzebujemy większej, jesteśmy sami, a jemy zazwyczaj w przedsionku Na oku mamy też taką angielkę : http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa-2-3-osobowa-przedsionek-i3599056367.html Została już przebada dokładnie i podobno nie jest zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ta druga, faktycznie fajna, jasna w środku. Tylko pytanie. NA RAZIE jesteście sami. A co jak nagle przestaniecie Poza tym, w trasie na parkingu, w czasie międzylądowania, np. koło Wiednia, w deszczu, nie będziecie raczej rozkładać przedsionka żeby coś zjeść... Dodatkowy stolik jest KONIECZNY. Przynajmniej moim zdaniem. Składanie wielkiego wyra, w celu zjedzenia jajecznicy ze skwareczkami.... Chyba nie bardzo.... Są takie cepy, np. Adria Optima, która ma duże, podwójne spanie w podkowę a po drugiej stronie mniejsze, którego możecie trzymać zawsze rozłożone jako stolik. I macie komfort. A jak się Wam coś tam, kiedyś przychowa, to nie będziecie musieli wtedy cepy sprzedawać, tylko spanko dla potomstwa będzie jak znalazł. A składanie go na pewno będzie prostsze niż wielkiego łoża. Ale to tylko moje, skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 to fakt Ta druga, faktycznie fajna, jasna w środku. Tylko pytanie. NA RAZIE jesteście sami. A co jak nagle przestaniecie Poza tym, w trasie na parkingu, w czasie międzylądowania, np. koło Wiednia, w deszczu, nie będziecie raczej rozkładać przedsionka żeby coś zjeść... Dodatkowy stolik jest KONIECZNY. Przynajmniej moim zdaniem. Składanie wielkiego wyra, w celu zjedzenia jajecznicy ze skwareczkami.... Chyba nie bardzo.... Są takie cepy, np. Adria Optima, która ma duże, podwójne spanie w podkowę a po drugiej stronie mniejsze, którego możecie trzymać zawsze rozłożone jako stolik. I macie komfort. A jak się Wam coś tam, kiedyś przychowa, to nie będziecie musieli wtedy cepy sprzedawać, tylko spanko dla potomstwa będzie jak znalazł. A składanie go na pewno będzie prostsze niż wielkiego łoża. Ale to tylko moje, skromne zdanie to fakt , popieram przedmówców, takie rozwiązanie jest bardzo mało praktyczne,a wręcz wcale, sam kiedyś miałem zamiar kupić taka salonkę i nie kupiłem, dziękując tym co mi wybili ten pomysł z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Swatka się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Swatka się znalazła Nie rozumiem, w czym problem? Normalnie samo życie.... Gdzie tu swatanie??? Edytowane 17 Października 2013 przez Kajetan1975 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Spokojnie ja tylko żarowałem zrobią jak zaplanowali. Tak samo z wielkością cepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi