tomo1968 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam-jakie kempingi polecicie koło Augustowa,Suwałk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolwik7 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Kemping "W zatoce" miejscowość Danowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo1968 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Kemping "W zatoce" miejscowość Danowskie witam-wielkie dzięki-pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo102 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 "Łukowy kąt" w Starym Folwarku" , "U Haliny" w Wigrach no i Danowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo1968 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Hejka-miło ,nawet bardzo ,dzięki za pomoc,przyszłe wakacje chcę spędzić w końcu na północnym wschodzie naszego kraju.Może zapodacie co warto zobaczyć,czym się przepłynąć-POZDRAWIAM! Hejka-miło ,nawet bardzo ,dzięki za pomoc,przyszłe wakacje chcę spędzić w końcu na północnym wschodzie naszego kraju.Może zapodacie co warto zobaczyć,czym się przepłynąć-POZDRAWIAM! odległość od kempingu do 100 km)))(wypady) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 w dziale w którym założyłeś ten temat, masz kilka relacji z podróży po ścianie wschodniej, między innymi moją, ja również spędziłem dni kilka w Danowskich, i stamtąd robiliśmy wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam, w tym roku odwiedziłem tamte rejony. Jadąc z Augustowa na Suwałki to za Augustowem po lewej stronie jest pole Goła Zośka nad jeziorem Rospuda. Trochę drzew, woda na polu, prąd, brak luksusów, wc to sławojki. Za to ciche pole nad urokliwym jeziorem i dobra baza na wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo1968 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam, w tym roku odwiedziłem tamte rejony. Jadąc z Augustowa na Suwałki to za Augustowem po lewej stronie jest pole Goła Zośka nad jeziorem Rospuda. Trochę drzew, woda na polu, prąd, brak luksusów, wc to sławojki. Za to ciche pole nad urokliwym jeziorem i dobra baza na wycieczki. Bry-super forum,myślałem,że jakieś archiwa poczytam relacji z okresu powakacyjnego,a tutaj zaczyna wiele dziać się-dzięki za podpowiedzi ,dziękować wszystkim i proszę o jeszcze,choć już mam na oku kilka miejsc))))-pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo102 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 W Bryzglu jest campng "Widok" , w Serwach ośrodek i camping "Proserwy", tylko najpierw trzeba sprawdzić cennik coby nie było zdziwienia że drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kilka fotek z pola Goła Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo1968 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kilka fotek z pola Goła Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kilka fotek z pola Goła Zośka To ta Zośka w końcu jest Goła??? czy Zimna bo Goła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Goła więc zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Zośka jest GOŁA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo1968 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 mówi się -oziębła))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi