mateusz Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Witam kolegów i koleżanki właśnie wczoraj sie dowiedziałem że będę tatą!!!!!!!!!!!!!!!!!1 dobrze że nie kupiłem jeszcze przyczepy bo polowałem na niewiadowa dla nas dwojga a teraz to będę zmuszony bynajmniej 3 osobowego szukać !!!!!! pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin T Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 lal, no to tylko pogratulowac. Pielegnuj mamusie przez zime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Gratulujemy. Nam do rozwiązania brakuje tylko 4,5 m-ca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AA73 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Gratulacje i witam w gronie przyszłych Tatusiów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 mateusz, Piotr Joński, Artly, No to gratulacje dla Was wszystkich. Chociaż po głębszym zastanowieniu się to czego właściwie mam WAM gratulować. Ale dbajcie o przyszłe mamusie bo to w końcu one noszą Wasze i Swoje potomstwo pod sercem. POWODZENIA i dla małżonek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Pieknie , no GRASTULACJE MAMUSIĄ I TATUSIĄ, no to nas bedzie na zlocie z maleństwami ooojjj bedzie głośno samymi krzykami naszych małych pociech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Gratulacjones !!!! teraz prosze dbac o mamuski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 mateusz, gratulacje jesteś pewien ,że 3 osobowa Wam wystarczy .Bo wiesz czasem na świat przychodzą dwojaczki albo trojaczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Gratulacje PS. Niewiadówka dla 3 wystarczy, ale jak z bejbikiem to chyba łazienka się by przydała Pozdrówki!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Gratulacje PS. Niewiadówka dla 3 wystarczy, ale jak z bejbikiem to chyba łazienka się by przydała Pozdrówki!!! Potwierdzam słowa szarego , proponuje poszukac niewiadówki model nt, ntl. Ja mam akurat enkę , ale jestem bardzo zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 No to będzie nam się grono mocno powiększać . Gratulacje dla przyszłych rodziców Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa_77 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Mateusz,gratulacje,sam zostałem tatą w tym roku. Nawet byłem na wakacjach z 4miesięczną córeczką w niewiadówce 126e. Faktycznie szukaj n126N. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Mateusz,gratulacje,sam zostałem tatą w tym roku. Nawet byłem na wakacjach z 4miesięczną córeczką w niewiadówce 126e. Faktycznie szukaj n126N. a no było sie co nie Michaś...a po czym wnosisz zeby kolega zakupił enke....?????? ciekawość mnie zrzera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa_77 Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 ...a po czym wnosisz zeby kolega zakupił enke....?????? Bo po co kolega ma powielać moje błędy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Gratulacje ! Ale będzie pasowania na najmłodszych carawaningowców ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts