Krystian Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Szukam kempingów, blisko morza tak aby z przyczepy podziwiać Bałtyk. Chodzi mi o takie pola, aby po rozbiciu się można było podziwiać panoramę Bałtyku siedząc przy przyczepie. Podajcie miejsca, opis standardu pola, cenę. Uwielbiam siedzieć nad wodą, (jak wędkarz, chociaż kija nie moczę). Podejrzewam, że takie pole musi być na skarpie, aby sztorm nie zalał przyczep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 W tym roku widziałem taki kemping w Dziwnowie. Był położony na betonowej skarpie za którą była już plaża. http://www.zefir.dziwnow.pl/ Szkoda, że byłem bez przyczepy a w ich hotelu nie było miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Tanie, na skarpie i z pięknym widokiem http://www.karawaning.pl/content/view/31/16/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 ten kemping się dobrze prezentuje nie dotarłem tam z powodu załamania pogody w październiku, ale wydaje się OK. tylko widok na Zatokę Pucką, a nie na pełne morze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Małe Morze..., najlepszy na półwyspie. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 dla mnie najlepszy, bo czynny cały rok, a latem półwysep za bardzo oblężony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 To był kemping, na którym moja żona zakochała sie w karawaningu... Akurat trafiliśmy z pogodą... Kemping wyglądał zupełnie inaczej... Byliśmy młodym małżeństwem... Ech... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 pora odwiedzić ponownie, a znowu poczujecie się młodzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 I już wiemy gdzie będzie xxx zlot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Może macie jeszcze jakieś propozycje kempingów nad morzem, blisko morza a najlepiej z widokiem. Chcemy od morskiej odysei zacząć ten sezon Proszę o polecenie miejsca. Ważne aby nie było ścisku i dyskoteki na terenie bo my z tych co wolą spać spokojnie a nie w rytm bum, bum, bum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 my w ten weekend jedziemy w końcu na półwysep, ale chcielibyśmy jeszcze przed wakacjami wpaść do lubiatowa Olga zajrzyj tam i daj znać czy już działają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 affa - w Lubiatowie o Topazie myślisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 W pięknej miejscowości Gąski jest kemping niedaleko latarni, czy może ktoś tam już był? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 affa - w Lubiatowie o Topazie myślisz? no właśnie tak, a czemu się uśmiechasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Bo ze mnie wesoły człowiek A na serio, bo chcesz, żebym zajrzała czy działają, sprytne - a ja nie jeżdżę w ciemno, więc najpierw muszą działać na 100%, a potem pojadę Poczekam, aż ktoś inny pojedzie na wycieczkę eksplorować niepewnie działający kemping. Jeszcze tam nie byłam ale wertuję dział od kilku dni i spisuję sobie miejsca, gdzie się pojawimy, mamy bardzo ambitny plan, więc zbieram polecane propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts