terenowiec Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Po miesiącach dyskusji, kombinowania i szukania rozwiązań, jak ciągnąć 1,5 tonową budkę i nie płacić via-haraczu, temat został szczęśliwie zamknięty. Dziś rodzinie Terenowców przybył kolejny mechaniczny członek. Aby napięcie rosło powiem na razie tylko tyle, że jest to pojazd mechaniczny, napędzany silnikiem spalinowym - wysokoprężnym. Do prowadzenia go wymagane jest posiadanie stosownego dokumentu - prawa jazdy - kategorii B. Nadaje się do jazdy głównie po drogach utwardzonych (wyjątek stanowić mają polany, na których organizowane będą zloty i spoty) Więcej napiszę w stosownym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Patrzajcie go, Hitchcock się znalazł.... Napięcie będzie budował Co Ty, chcesz, żeby niektórzy w nerwicę popadli Nie pastw się nad nami, zdradź tą słodką tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Tak, tak Andrzejku... zachowujesz się jakby to był przynajmniej Bentley Continental ...nie ładnie, nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo1 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bentley Continental to chyba sam bez przyczepy łapie się na Viatolla ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Proponuję zgadywankę. Auto jest produkcji Eu, Azja, czy USA ? Terenowcu, piłeczka po Twojej stronie - kontynuuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhalt Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A myśmy mu bezinteresownie służyli swoją bezcenna wiedzą i doświadczeniem, a teraz tak sie odpłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A myśmy mu bezinteresownie służyli swoją bezcenna wiedzą i doświadczeniem, a teraz tak sie odpłaca. Normalnie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhalt Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Wpisywałem jedno auto do działu "jakie ile pociągnie" i dopiero zobaczyłem, że to spełnia warunki Terenowca. Wiem, że już za późno, ale Mazda Tribute ma DMC=1996 kg i na haku 1500 kg. Akurat 1996/1,33=1500,7 więc może faktycznie ciągnąć przyczepę 1,5 tonową i nie wejść w viatoll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluesmen Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Mi się zdaje że to polonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Proponuję zgadywankę. Auto jest produkcji Eu, Azja, czy USA ? Zapomnieliśmy jeszcze o Australii, może mu jakiś Holden podszedł za dobrą cenę, Krokodyl Dundee sprzedawał z planu filmowego, lekko uszkodzony przez aligatora, zrobił przekładkę kierownicy i będzie teraz szpanował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 kolejny mechaniczny członek. hmm ... również jestem ciekaw tym bardziej ,ze wysokoprężny ,napędzany dieslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terenowiec Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Nie chciałbym dzielić skóry na niedźwiedziu, bo auto choć moje, to póki nie mam dowodu rejestracyjnego, to zawsze istnieje ryzyko, że będę miał najdroższy blaszany kurnik w Polsce (oby nie). Więc przybliżając wszystkich dalej do odkrycia prawdy o nowym nabytku powiem, że ma karoserię samonośną, nieocynkowaną, ale z solidną powłoką lakierniczą. Na tyle dobrą, że uchodzi za taką markę, której "ruda" łatwo się nie ima. Kolor holownika jest srebrno błękitny. A to jego fragment: Edytowane 8 Października 2013 przez terenowiec (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swrx Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Sądząc po zdjęciu jest to Volkswagen Passat 1.9 tdi 130km b5 FL w wersji przynajmniej Comfortline,lub Higline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszowiak Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A morze Mondeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi