Mariola1169 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam! Mam informacje, ze moja Lunar LX 2000 2001r. przyciągną mi w najbliższych miesiącach ( listopad lub grudzień ). Moje pytanie dotyczy przygotowania jej aby czasem nie zamarzła podczas holowania. Co powinno zostać zrobione jeszcze w Anglii aby ja bezpiecznie dostarczyć do mnie? Myślałam o spuszczeniu wody z układów czy tez kibelka, gdzie są jakieś zawory i jak to zrobić? Mam tez informacje, ze lekko grzało się prawe koło, gdybym chciała kupić nowe łożysko to jaki ma rozmiar? pozdrawiam Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Oczywiście wszystkie płyny musisz spuścić. Inaczej może byc klops. Grzanie koła oznacza najczęściej z hamulcem. Nie ukrywam że jazda z taka usterką może skończyć się źle. Co do łożyska, to musisz niestety rozebrać bęben i dobierać na podstawie starego łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariola1169 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czy moge liczyc na podpowiedzi jakiegos uzytkownika Lunara co do sposobu spuszczenia plynow? z gory dziekuje Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi