Jasia Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam, zapytam Was co sądzicie na temat przyczepy niewiadów n 520 B Sport. Jest to przyczepa z 2011 r, nieużywana do pierwszej rejestracji. Wiem,że jest bardzo skromna ale za to nowa. a szukajac od dłuższego czasu przyczepki ciężko jest znaleźć coś co nie jest po wypadku. A ta by mi odpowiadała co do DMC, cena trochę spora (43 tyś, ale zawsze sa raty). . Chciałbym już mieć cos na długi okres i nie martwić sie o przecieki czy podłogę. Przyjmę każdą krytykę ale wysłucham też cennych rad doświadczonych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) mówisz o nowej od producenta? wiem że ma teraz promocję. opinii na temat tej przyczepy, nie ma w necie prawie żadnych. na żywo też jej nie widziałem, sam, się zastanawiałem, jak miałem dość oglądania używek wg mnie: za 43.000 możesz kupić zachodnie cacko, lepiej wyposażone, z przedsionkiem, stablizatorem jazdy, ciepłą wodą i prysznicem (a tych rzeczy tutaj brak). i jeszcze jedno, jak CI się ten sport znudzi za rok, dwa, możesz na tej Niewiadówce sporo stracić... Edytowane 4 Października 2013 przez tokyo (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja mając 43 tysie na pewno nie kupiłbym niewiadówki. Tak jak pisze tokyo, za tą cenę znajdziesz lepiej wyposażoną zachodnią. Heh, i tak wspieramy polski przemysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janm Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam Mamy już chyba już z 4-tą niewiadówkę ale N126 wiadomo spartańskie warunki ale sam ją wszędzie przestawię i pociągnę byle czym , przegląd bezterminowy i wartość 4 - 5 tyś. Za 40 tyś i to jeszcze na raty nie kupiłbym choćby była pozłacana za te pieniążki już bym myślał o kamperku ale to jest tylko moja opinia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tokyo ma w 100 % rację, po dwóch trzech latach będzie warta połowę ceny (może ciut więcej) a raty zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Za 43000 zł, to w Bieruniu można oczopląsu dostać.... Wszyscy moi przedmówcy mają rację. Strata wartości będzie ogromna a oferowane wyposażenie mizerne. jak nie ma kibelka, to nawet bym nie spojrzał. Po jednym góra dwóch sezonach będziesz chceła wymienić (gwarantuję, bo pierwsza cepa nigdy nie zadowala, może przy trzeciej...) a tu zonk może za 20000 ktoś Ci to kupij jeśli w ogóle !!! Lepiej szukaj czegoś dwu, trzy letniego na fajnym wypasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam, zapytam Was co sądzicie na temat przyczepy niewiadów n 520 B Sport. Jest to przyczepa z 2011 r, nieużywana do pierwszej rejestracji. Wiem,że jest bardzo skromna ale za to nowa. a szukajac od dłuższego czasu przyczepki ciężko jest znaleźć coś co nie jest po wypadku. A ta by mi odpowiadała co do DMC, cena trochę spora (43 tyś, ale zawsze sa raty). . Chciałbym już mieć cos na długi okres i nie martwić sie o przecieki czy podłogę. Przyjmę każdą krytykę ale wysłucham też cennych rad doświadczonych ludzi. Jasia, Wg mnie powinnaś kupić używaną przyczepę w budżecie jaki możesz przeznaczyć na ten cel. Kupowanie nowej niewiadówki za 43 tyś Uzbrój się w cierpliwość i szukaj - pojawiają się przyczepy zadbane, bez dzwonów i innych wad ukrytych...ale one wtedy kosztują tyle ile powinny. Prośiłaś w poprzednich postach o ocenę przyczep, które mocno odbiegają cenowo od innych w tych samych rocznikach. Tak jak pisałem poprzednio - nie ma okazji. Pomyśl, że kupiłaś sobie nową przyczepę za 15.000 Euro. Dbasz o nią, czyścisz, serwisujesz itd. a jak po kilku latach chcesz sprzedać to co wystawisz ją za połowę ceny?? To się kupy nie trzyma - tak jak połowa ogłoszeń na allegro i otomoto... Kup przyczepę, która jest zadbana i dobrze wyposażona - a nie młoda i z pozoru ładna.... Ja kupiłem przyczepę od forumowicza - nie była to okazja cenowa - ale przyczepa jest zadbana iż pewną historią... Cierpliwośći życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluesmen Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kup N126, pojeździj przyszły sezon a pod koniec będziesz wiedziała czego Ci w przyczepie trzeba. eNkę sprzedaż bez większych strat a kupisz taką która na długie lata będzie dla Ciebie odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadka Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 http://www.eximo.nu/eximo-sport-520-b/ .........może to jakaś rekomendacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) O ! O ! O! dobrze godoż Bluesmen, na początek tańszą, skromniejszą, żeby się samemu przekonać co mi jest potrzebne w przyczepie, a potem to już wiadomo czego szukać, powiązać to z budżetem i grono modeli się zawęża, jeszcze tylko zakup i szerokości Edytowane 4 Października 2013 przez Port (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jeśli szukasz nowej, to stosunkowo tanie są Sterckemany . Za około 10 tyś euro kupisz nową z wyprzedaży rocznika, wydaje mi się to lepszym wyjściem niż Niewiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi