sosek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam, patrząc na swoją Adrię myślałem sobie że chciałbym mieć taką samą tylko żeby miała ogrzewanie i kibelek . Po zlocie w Suchedniowie zapadła decyzja szukamy, spokojnie bez napalania...... no nie koniecznie musi być Adria ważne żeby miała to co napisałem wcześniej . Nie minął tydzień a namierzyłem właśnie taką budkę o jakiej myślałem . Po szczegółowych oględzinach dokonanych razem z Mirasem zapadła decyzja - bierzemy . I na spęd do Popowa ruszylismy nowym sprzetem. Oto zdjecia : Nie wiem jak zrobić żeby wszystkie zdjecia były w poziomie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Same zdjęcia rób w poziomie, a jak już musisz w pionie i nie masz jakiegoś fotoshopa to otwórz zdjęcie w zwykłym PAINT - cie i obróć je i zapisz, to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 .... i zamienil Sosek Adrię na Adrię full wypaśną Farelka w kąt! Niech się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Same zdjęcia rób w poziomie, a jak już musisz w pionie i nie masz jakiegoś fotoshopa to otwórz zdjęcie w zwykłym PAINT - cie i obróć je i zapisz, to wszystko. Na komputerze w katalogu gdzie mam zdjęcia wszystkie są w poziomie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Daje rade, sprubój z tym Paintem Edytowane 30 Września 2013 przez Port (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Gratulacje Krzysiu jeszcze raz, mam nadzieje że i u nas w końcu nastąpią zmiany..........pozdrawiamy :bravo: :bravo: :bravo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Fajny sprzęt. Jak miałem Adrię (Prima), to jak widziałem Adrie Optimy, z kibelkiem i ogrzewaniem, to też sobie marzyłem, że taką będę kiedyś miał. Ale trafił się Beyerland i nie narzekam. Ale Adria fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi