mocarz28 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam Wszystkich Panów Nadeszła jesień zatem czas pomyśleć nad Spotkaniem Panowym. Trzy lata z rzędu organizował zlot nasz kolega Mariusz " TYMAR ", w tym roku pałeczkę przejąłem Ja. Termin Spotkania Panowego to 15-17.11.2013 W miejscowości Koczała w powiecie człuchowskim nad jeziorem Dymno ,35 km. od Człuchowa w województwie pomorskim. Miejsce Spotkania Panowego wybraliśmy wspólnie na jednym ze spotkań letnich. Plan Spotkania oczywiście taki sam jak co roku. W dzień - łowienie ryb - " kąpiele w jeziorze " , ewentualnie spacery po lodzie - gry i zabawy ( jest bardzo ładny plac zabaw ;-) ) - - - oraz mała niespodzianka z mojej strony A wieczorem - ognisko - - ZATEM OGŁASZAM TEMAT ZA OTWARTY ZAPRASZA WSZYSTKICH PANÓW Lista chętnych ( kopiuj i wklej ) - Mocarz 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam, jestem ZA -Mocarz 28 -California Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 jak będę to się piszę!!! -Mocarz 28 -California -aron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćki Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Nie wiem czy chcę , ale muszę : -Mocarz 28 -California -aron - maciekzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) -Mocarz 28 -California -aron -maciekzal -irek w +2 młodzi chcą jechać. Edytowane 29 Września 2013 przez irek w (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Postaram się dotrzeć -Mocarz 28 -California -aron -maciekzal -irek w ?coś sie dokoptuje - kit ps. jak tam z prądem? bo niewiem czy zdąże zamontować Trume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzusie Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Eszcze JA !! -Mocarz 28 -California -aron -maciekzal -irek w ?coś sie dokoptuje - kit - Parzuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Postaram sie dotrzeć ps. jak tam z prądem? bo niewiem czy zdąrze zamontować Trume Tomku o zasilanie nie masz co się martwić, zasilanie jest na wysokim poziomie , jedynie trzeba mieć wtyczkę europejską ( niebieską) tak dla wszystkich chętnych jest potrzebna przejściówka Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 29 Września 2013 przez California (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Dzięki Jacku zestaw przejściówek posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfi Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 -Mocarz 28 -California -aron -maciekzal -irek w ?coś sie dokoptuje - kit - Parzuś - Marfi - 2 zestawy, 3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymar Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No i przegapiłem początek listy, tak więc zapisuje się lepiej późno niż wcale, chociaż nie wiem jeszcze w jakim składzie. -Mocarz 28 -California -aron -maciekzal -irek w ?coś sie dokoptuje - kit - Parzuś - Marfi - 2 zestawy, 3 osoby - tymar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archisan Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To i ja przyjadę Grzegorz -Mocarz 28 -California -aron -maciekzal -irek w ?coś sie dokoptuje - kit - Parzuś - Marfi - 2 zestawy, 3 osoby - tymar - Archisan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek2 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) To i ja przyjadę Grzegorz -Mocarz 28 -California -aron -maciekzal -irek w ?coś sie dokoptuje - kit - Parzuś - Marfi - 2 zestawy, 3 osoby - tymar - Archisan - Misiek2 Edytowane 30 Września 2013 przez misiek2 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz28 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Widzę że frekwencja rośnie i to bardzo dobrze, jest nas co rok więcej. dla Californi za przypomnienie W pierwszym poście zapomniałem dopisać dla nie wtajemniczonych i nowych odnośnie przyłączy do prądu na tym polu. Mianowicie słupki prądowe są europejskie i trzeba się zaopatrzyć w przejściówki z okrągłych na 3 bolce wtyczek na zwykłe gniazdo , takie jak na załączonym obrazku. Pozdrawiam i czekam na więcej wpisów. P.S. Dzwoniłem dzisiaj do władzy w Koczałach i czekają na nasz przyjazd.( mam nadzieje że Pan Wójt dotrzyma słowa i zawita do nas ) Pozwolę sobie ponumerować ilość chętnych. 1. Mocarz 28 2. California 3. aron 4. maciekzal 5. rek w ?coś sie dokoptuje 6. kit 7. Parzuś 8. Marfi - 2 zestawy, 3 osoby 9. tymar 10. Archisan 11. Misiek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Witam. Tak jakoś ,patrze i se myśle ,że może by warto zrobić liste w osobnym temacie,bo pewnie zaczną się dopisy załogantów,wypisy z listy i tak bedziemy kopiowac i kopiować aż nie będzie w końcu wiadomo o co tu chodzi.Nie żebym nalegał ale jak co to moge to prowadzić.Tutaj się kto chetny okresli że ma chęć i zapiszemy go na liste + załoga jesli taka bedzie. Edytowane 30 Września 2013 przez irek w (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi