barwol Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Bardzo proszę o wskazanie mi miejsca gdzie mogę zaoferować mojego Eifellanda 520 TKM (2007 rok) do sprzedania. Budka jest doposażona i w igła stanie więc zależy mi żeby trafiła do dobrych rąk. Bardzo dziękuję za pomoc i przepraszam za robienie bałaganu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 http://forum.karawaning.pl/forum/87-og%C5%82oszenia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 DZIĘKUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allestandard Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Jak wyzej-w dziale z ogłoszeniami lub też na szeregu różnych for o podobnej tematyce i portalach aukcyjnych,tam będzie największy oddzew oraz zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi