radk Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) WIec tak hmmm od czego zacząć. Już w 2012 nosiłem się z zamiarem kupna przyczepki lecz jakoś nie wyszło, brak ciekawego znaleźiska plus niski budrzet. Dopiero teraz udało mi sie znaleźć coś ciekawego i wydaje mi się warego zakupu, mówiąc o zakupie nie mogę zapomnieć o pomocy forum a w szczególności kolegi Kocer-a który to był ją pooglądać gdyż ja nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z przyczepami. No i stało sie, pooglądaliśmy z żoną i z uwagi na dwóch szkrabów (łóżko piętrowe) kupiliśmy przyczepę. A oto moje cacko Adria Unica 430 DK rok prod. 1998 Czekam na opinie Edytowane 27 Września 2013 przez radk (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Brawo, gratulacje Widziałam tą przyczepę w ogłoszeniach, podobała mi się Fajnie, że jest nasza, znaczy "forumowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Gratki:) co raz więcej piętrusów widzę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Bardzo fajna kolorystyka ! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi