Tsport Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Przegląd nowości z Dusseldorf`u. http://www.youtube.com/user/myvantv?v=ptxgRft4MIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helmut Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Juz teraz tak będzie. Jak z nowymi samochodami. Jak coś będzie nie tak to podłączysz komputer celem wyszukania błędów. Nowe kempingi Hi-TEC naszpikowane elktroniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szablasty Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Juz teraz tak będzie. Jak z nowymi samochodami. Jak coś będzie nie tak to podłączysz komputer celem wyszukania błędów. Nowe kempingi Hi-TEC naszpikowane elktroniką To nie do konca jeszcze tak, byłem w Dusseldorfie i widziałem te wszystkie "cuda". Z przyczep to najbardziej innowacyjny był Knaus caravisio, reszta to standardowa produkcja, bez udziwnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 A ja się tak zastanawiam, gdzie jest granica pomiędzy rasowym karawaningiem a snobizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Pewnie w tym samym miejscu co w każdym innym aspekcie "bytowania". Mam swój typ z salonu: Edytowane 29 Września 2013 przez Speedy (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi