bartosz_b Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Już pierwszy dzień jesieni za nami więc najwyższa pora żeby zacząć myśleć o przyszłorocznych wczasach. Już podczas tegorocznego pobytu w Cro poraz n-ty zaparłem się że już nie będę tu wracał bo trzeba coś nowego zobaczyć. Myślałem tutaj o Italii, nasze plany się zweryfikowały we wrześniu gdzie na 10 dni pojechaliśmy się poszwędać wzdłuż północnego wybrzeża Adriatyku i Włochy zdecydowanie nam się nie spodobały, a nasze dziecko płakało że ma piasek a nie kamienie (to po tatusia ma niechęć do wszędzie włażącego piasku ) Dlatego znowu jedziemy do Cro. Wstępnie od 13 do 29 czerwca. Plany na tym etapie raczkują, ale chcemy odwiedzić ponownie Loviste na Peljesacu i Murter i może zakończyć wyjazd na Istrii. Tak jak w tym roku obstawiamy zmianę lokalizacji co 2-4 dni w zależności od pomysłu przy wieczornym piwku lub rakiji. Ponieważ nasz dzieciak jest już na etapie zjeżdżalni napewno w naszym planie będą zawarte też jakieś atrakcje typu aquaparki. Jeżeli ktoś z Was ma jakieś sugestie właśnie odnośnie kempingu z dobrym zapleczem basenowym poza Istrią to chętnie bym je wysłuchał Również jakieś miłe małe przydomowe kempingi na południu Cro z dostępem do morza były by fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Łoo matko, juz planujecie... a ja się jeszcze nie zabrałem do spisania relacji z tego wyjazdu. Ale faktem jest że od CRO odzwyczaić się jest niezwykle ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Nie ma lekko, czymś człowiek żyć musi i o czymś marzyć - także planować powoli trzeba. dla mniej wtajemniczonych - 3 rok z rzędu planujemy jechać razem z tym Chorwackim wyjadaczem. plan na ten rok to mniej promów niż w 2013, i więcej kempingów z basenami. tradycyjnie czerwiec, jak praca pozwoli to my może ruszymy kilka dni wcześniej niż Barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_b Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 jak praca pozwoli to my może ruszymy kilka dni wcześniej niż Barek. Wiesz barek to przeważnie jest u mnie w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wiesz barek to przeważnie jest u mnie w garażu jedna zjedzona literka, niby pomyłka, a tak naprawdę wygadałem się gdzie trzymamy alko na wyjazdach.... ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Hmm... Ciężko być orginalnym. Z teściem też "wysiadujemy" jak określają to nasze Panie - w garażu. Nawet dwa leżaki mamy Teraz narty mi do głowy coraz czesciej przchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Teraz narty mi do głowy coraz czesciej przchodzą... Na narty ! Na narty!! Przypominam, że mamy zaległy wyjazd A w temacie - mały basenik był na tym kempingu, na którym byliśmy w tym roku http://www.orebic-kristicevic.com/ - dla dzicieka idealnie Tak naprawdę to był basenik z kempingu obok ale nikt nie sprawdzał z którego kempingu dzieciak pochodzi Odradzam kemping Nevio. http://www.nevio-camping.com/ Też jest basen ale na kempingu mało cienia i daleko do morza. No i te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No Kajtek toś mi faktycznie przypomniał... Tylko jak na piewszy ogień coś pośrodku drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 To co, jakaś górka koła Wadowic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Nie chodziło mi o to żeby każdy miał tyle samo. Proponuję Grape -Litwinkę koło Białki Tat. Stok bomba, mało oblegany i nowoczesny z wypinana 4 os. ławką.. http://www.grapa-litwinka.pl/ Takich widoków nie ma nigdzie... PS zaraz nas zjadą że tu jest o Chorwacji. Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Przerzucaj temat na Wątek o Langoszowym Sylwestrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Pozazdrościć takich wypadów i widoków:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panikleks Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A jaka pogoda jest w czerwcu w Chorwacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Super. W 90% czerwców jara aż się po ... leje. I jasno jest niemal do 22.00 i co przyjemne dla oka jeszcze zielono. Dawniej zawsze jeżdziliśmy w czerwcu, a od 4 lat niestety czekamy z upragnieniem na rozdanie świdectw czyli ostatni poiątek czerwca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 skoro temat wywołany to wszystko aktualne.. zostało 60 dni i ruszamy do Chorwacji. pogoda w Czerwcu 2013 była lepsza niż w lipcu. Woda od 20 do 27C w zależności od miejsca i okoliczności (po burzy się wymieszała woda i było te 20C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi