Skocz do zawartości

Pomoc w ocenie LMC

Jasia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie, ostatnio prosiłem o pomoc w ocenie cepk ihttp://otomoto.pl/burstner-flipper-460ts-hobby-knaus-fendt-tabbert-T3888232.html, na zdjęciach wygląda ładnie niestety  pojechałem, zobaczyłem i niestety zaniedbana:podarta tapicerka, w lodówce grzyb, dach po gradobiciu a własiciel chwalił się,że z Chorwacji jechał 130 na godzinę, no i oczywiście bez ogrzewania. Podobno on nie potrzebuje. Proszę o ocenę tej http://otomoto.pl/lmc-555-T3944639.html

Edytowane przez Jasia (wyświetl historię edycji)

Przód tej LMC ,a dokładnie narożniki pomalowane na kolor szaro-stalowy daje odpowiedz gdzie należy szukać tej okazji ...

Malunki po obu stronach też jakoś mało fabryczne są .

Edytowane przez Maras (wyświetl historię edycji)

Wracając do tematu tej przyczepy z dodatkowymi napisami i malunkami na boku...

rozmawiałem z jej aktualnym właścicielem - nie ukrywał, że jest ona po kolizji i ma mały ślad po wilgoci w środku - ponoć już uszczelnione - ale patrząc na cenę to woda swoje już pewnie zrobiła.

już wcześniej trafiłem na to, że przyczepę gość nabył pewnie w czerwcu - z tego ogłoszenia - http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-lmc-2009r-CID5-ID1y6Yd.html

i po tym jak zorientował się jaki jest stan - postanowił ją sprzedać. Nie pisałem o tym wcześniej - ale jak mówicie, że napisy nie są oryginalne - to pewne jest że to jest ten sam sprzęt + dołożony bagażnik rowerowy..

gdyby nie brak czasu podjechałbym w celu oglądnięcia jak daleko poszły zniszczenia, bo może z nakładem 3.000 - 5.000 zł można by mieć 4 letnią przyczepę na długie lata... a może poznałbym jakie zniszczenia czyni woda.

nie mniej jednak nie mam na to czasu, chętnie posłuchałbym opinii kogoś kto ją oglądał...

Nie wiem co z tą pierwszą było nie tak, ale jeśli jest dobrze zrobiona to cena jest za nią jest naprawdę ok.

Pozdrawiam 

Baraka 

Wiem,że cena było ok, ale dach po gradobiciu, podłoga też miała dziwny dołek w pewnym miejscu no i ewidentnie właściciel nie dbał o nią. Tak jak wspomniałem, lodówka z pleśnią i brak ogrzewania.

Myślę maarec że gdyby naprawa to byłby rząd 3-5 tysięcy to ktoś by ją zrobił i wystawił sprzęt za np.39 tysi (powiedzmy że to kilka mniej od rynkowej)twierdząc jakąś bajke że ma np.nowszą do kupienia. Nie wiem za ile ją kupił bo to ogłoszenie z tablicy sie nie otwiera ale chyba człowiek liczy na na handlarza który zrobi i podpicuje tak przyczepe, źe ktoś sie da naciąć :(

Ale żeby nie widzieć wszędzie spisku to może gość nie ukrywa przeszłości sprzętu i liczy na kogoś ze smykałką remontową kto przez zime zrobi sobie remoncik.

Edytowane przez olo1 (wyświetl historię edycji)

Słuchajcie, wszystko zależy od jej stanu faktycznego...

Wymiana podłogi w serwise to ok. 3000 zł. Ogrzewanie - jak kto woli, ale na już też nie musi być. Używany piec 1500 zł.

Byle nie była po wypadku kolejowym i nadal nie ciekła.

20 000 tyś + ew. 10 000 to jest 30 000 zl. Taka co do której i tak będziemy mieli jakieś wątpliwości 55-60 tysi.

Wg mnie okazja jakas jest