jarobaro Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 PROSZE wszystkich znawcow tematu o ocene i kubel zimnej wody, ostatnie fotki mnie najbardziej nie pokoja i nie wiem od czego takie pekniecie moze powstac i jakie moze miec skutki w pożniejszym uzytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) wg mnie gnije podłoga.Ja bym odpuścił- nie nadaje się do użytkowania Edytowane 19 Września 2013 przez Speedy (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriks Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Oraz sciana zamokla... do remontu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Sam robiłeś fotki, czy sprzedający? Jeżeli sprzedający to chociaż on jest wpożo. Widoczne zacieki i spód podłogi wskazują, że przyczepka była sukcesywnie zalewana i to w długim okresie czasu. Nie wiadomo jakie licho jeszcze tkwi za np meblami i w pojemnikach pod kanapami. Ja bym odradzał, za dużo fatygi i kasy przy remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 fotki robilem sam, dzieki za wiaderko wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja tez szukam i nie jest latwo coś znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Odpuścić, stanowczo . Jest wiele innych na pewno w lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Poziome pęknięcia pod oknami występują na linii dolnej krawędzi listwy stelażowej. Widać jest tam sucho a zjawisko dosyć częste więc bez obaw. To pęknięcie powstaje przez lata eksploatacji a czynnikiem są naprężenia, np kolanem,łokciem podczas snu ale też gwałtownymi skokami ciśnień, np trzaskanie drzwiami. Spód niepokojący ale typowy dla wieku, ma prawo/musi być coś nie halo po tylu latach. Ostatniego zdjęcie nie rozumiem, ale jest to jakaś skaza . . . Kurcze, coraz więcej na forum jest twarzy w awatarach... Fajne to, fajnie jest widzieć z kim się pisze, chyba i ja zmienię na fotkę zawierającą nick WojtEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ostatniego zdjęcie nie rozumiem, ale jest to jakaś skaza Chyba nie.... myślę, że to odłażąca okładzina od wilgoci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Na przedostatnim zdjęciu drewno zagrzybiałe od kilku sezonów, grzyb wysech, następnie znowusz wilgoć, znowusz wysech i znowu zalanie, tak kilka razy stąd te różne kolor i warstwy "wykończenia" powierzchni drewna. Troche się na drwenie i jego użytkowaniu znam gdyż jestem projektantem mebli. WojtEwa czekamy na fotę z utęsknieniem, bo teraz forum wygląda jak strona z allegro z ofertami sprzedaży sprzętu karawaningowego może inni też myślą podobnia jak WojtEwa i pozmieniają Edytowane 21 Września 2013 przez Port (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 WojtEwa czekamy na fotę z utęsknieniem, bo teraz forum wygląda jak strona z allegro z ofertami sprzedaży sprzętu karawaningowego może inni też myślą podobnia jak WojtEwa i pozmieniają OK. Ale nie może też wyglądać jak biuro matrymonialne . Myślę, że foto Forumowicza z jakiegoś wyjazdu ,z zestawem, bądź kamperkiem w tle, byłoby rozsądne. Ale na ten temat powinniśmy założyć inny wątek, w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Poziome pęknięcia pod oknami występują na linii dolnej krawędzi listwy stelażowej. Widać jest tam sucho a zjawisko dosyć częste więc bez obaw. To pęknięcie powstaje przez lata eksploatacji a czynnikiem są naprężenia, np kolanem,łokciem podczas snu ale też gwałtownymi skokami ciśnień, np trzaskanie drzwiami. No!!!!!!! ciekawa teoria. Chyba, ze zawodnicy sumo podczas snu robili sobie trening. Gwałtowne skoki ciśnienia, od trzaskania drzwiami w przyczepie?? No chyba, że ktoś odpalał w niej jakieś petardy i to nie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Budka do remontu. :-( Chyba warto szukać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 OK. Ale nie może też wyglądać jak biuro matrymonialne . Myślę, że foto Forumowicza z jakiegoś wyjazdu ,z zestawem, bądź kamperkiem w tle, byłoby rozsądne. Ale na ten temat powinniśmy założyć inny wątek, w innym miejscu. Zgadzam cię z Tobą, ale po co nowy wątek i tak każdy zrobi jak będzie chciał. WojtEwa ma rację, że fajnie zobaczyć adresata i przy okazji można go rozpoznać w trakcie wyjazdów i wie się wtedy z kim się korespondowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi