Lodzia Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam wszyskich! Po tegorocznych wakacjach na rowerze stwierdziliśmy z mężem, że chyba czas na zakup przyczepki. Po poszukiwaniach w internecie znaleźliśmy coś takiego: http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-CID5-ID3eUfT.html#f6552e83b8 Rozkład w środku dla nas idealny. Niestety brakuje nam doswiadczenia przy ocenie czy to coś warte. Bardzo prosimy o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 jadąc z budką na rowery możecie stanąć na nocleg gdziekolwiek...tyle ,że po takiej jeździe warto by mieć jakikolwiek prysznic....czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzia Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Aż tak wymagający nie jesteśmy - przyzwyczejenie z życia namiotowego i kąpielach w rzece. Myśleliśmy raczej o kilkudniowych postojach na kempingach a tam raczej są prysznice. Bardziej interesuje nas pomieszczenie z toaletą bo w deszcz to się wychodzić za potrzebą nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Generalnie sprzedający ma dość pozytywne opinie. Byłoby łatwiej jakbyś jednak napisała jaki macie budżet, holownik i wymagania (poza rozkładem ,bo ten dla 2 osób jest najmniejszym problemem przy wyborze przyczepy) skąd jesteś: przy tej wartości przyczepy koszty poszukiwania mogą szybko przekroczyć budżet na samą budkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Aż tak wymagający nie jesteśmy - przyzwyczejenie z życia namiotowego i kąpielach w rzece. Myśleliśmy raczej o kilkudniowych postojach na kempingach a tam raczej są prysznice. Bardziej interesuje nas pomieszczenie z toaletą bo w deszcz to się wychodzić za potrzebą nie chce. Zawsze można kupić prysznic przenośny na 12V. Ja mam taki zainstalowany w aneksie sanitarnym. Awaryjnie można się umyć http://allegro.pl/prysznic-turystyczny-12v-offroad-wakacje-i3532040837.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzia Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Holownik Peugeot Partner 2,0HDI, jesteśmy z lubelskiego a budżet raczej niewielki ok 4 tys. Nie wiem co określić w wymaganiach, ale interesuje nas lekka przyczepa z 1 łóżkiem i pomieszczeniem na toaletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ciężko będzie coś doradzić. generalnie apetyt rośnie w miarę użytkowania ( za chwilkę odkryjecie,że można zrobić fajny objazdowy tour po EU z rowerkami). Osobiście , nie zszedłbym poniżej takiego poziomu: jest normalny kibelek( a nie skrzynka do siadania), jest łazienka, jest miejsce na spanie ,którego nie trzeba zwijać ,żeby zjeść śniadanie i jest "część dzienna". Za przystępne pieniądze ( o ile w dobrym stanie). Partner spoookoojnie to pociągnie. http://allegro.pl/kempingowa-burstner-e-970-lux-zarejestrowana-i3555700276.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Ciężko będzie coś doradzić. generalnie apetyt rośnie w miarę użytkowania ( za chwilkę odkryjecie,że można zrobić fajny objazdowy tour po EU z rowerkami). Osobiście , nie zszedłbym poniżej takiego poziomu: jest normalny kibelek( a nie skrzynka do siadania), jest łazienka, jest miejsce na spanie ,którego nie trzeba zwijać ,żeby zjeść śniadanie i jest "część dzienna". Za przystępne pieniądze ( o ile w dobrym stanie). Partner spoookoojnie to pociągnie. http://allegro.pl/kempingowa-burstner-e-970-lux-zarejestrowana-i3555700276.html http://forum.karawaning.pl/topic/14417-pilna-i-rzetelna-ocena-cepki/ w powyższym wątku tą samą przyczepę odradzamy.. Holownik Peugeot Partner 2,0HDI, jesteśmy z lubelskiego a budżet raczej niewielki ok 4 tys. Nie wiem co określić w wymaganiach, ale interesuje nas lekka przyczepa z 1 łóżkiem i pomieszczeniem na toaletę. może jestem marudny ale nie kupiłbym przyczepy dysponując takim budżetem... wg. mnie więcej do niej dołożycie niż jest warta... może lepiej trochę ochłonąć, poczekać, pooszczędzać i za kilka miesięcy kupić coś solidnego.. Edytowane 19 Września 2013 przez BartekM (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 fakt-nie skojarzyłem że to ta sama. BartekM ma całkowitą rację co do budżetu-z tym kupicie raczej tylko stróżówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A ja uważam że jest mała szansa z tym budżetem coś kupić. Na pewno będzie to przyczepa około 30 letnia ,ale zdarzają sie jeszcze suche i solidne egzemplarze . Ja jestem tego żywym przykładem. kupiłem 3 lata temu Tabberta rok 1976 za 3.5 tys. Drobne naprawy pochłoneły około 1 tys. i przyczepy śmiga aż miło. Powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) ja za swoja dałem niecałe 5,z myslą że padaczka,ale układ i model iście z moich snów,mile zaskoczony stanemn budki,nie żałowałem ani raz zakupu,doposażyłem ją na max,i teraz moge smigać z pewnoscia że nie zdmuchnie mi budy z ramy,takż warto czasem poszukać,ale nie kupowac napalonym http://otomoto.pl/inny-celeste-T3874243.html-może warto zerknąć Edytowane 19 Września 2013 przez dawidknaus (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A może jakaś Niewiadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka329 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam wszyskich! Po tegorocznych wakacjach na rowerze stwierdziliśmy z mężem, że chyba czas na zakup przyczepki. Po poszukiwaniach w internecie znaleźliśmy coś takiego: http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-CID5-ID3eUfT.html#f6552e83b8 Rozkład w środku dla nas idealny. Niestety brakuje nam doswiadczenia przy ocenie czy to coś warte. Bardzo prosimy o pomoc Pozdrawiam Witaj Powyższa przyczepa jak widzę w Grodzisku więc jeśli będziesz nią faktycznie zainteresowana mogę wczęsniej podjechać i wstępnie obejrzeć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo1 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Budżet skromny ale trafiają się też rodzynki.warunek jest jeden.ponieważ rodzynki są rzadkością trzeba poświęcić sporo czasu na ...czekanie..byle bez napalania a coś się może ładnego trafić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur3026 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Holownik Peugeot Partner 2,0HDI, jesteśmy z lubelskiego a budżet raczej niewielki ok 4 tys. Nie wiem co określić w wymaganiach, ale interesuje nas lekka przyczepa z 1 łóżkiem i pomieszczeniem na toaletę. Jak na mój gust to wątpliwa okazja(przyczepka już trąci myszką a cena jeszcze za duża jak na domek narzędziowy),za 5-8tyś już można kupić całkiem ładną,młodszą od użytkownika, w dobrym stanie której używanie nie będzie już ostatecznością a jeszcze przyjemnością.I tak już praktycznie po sezonie-czy macie jakieś parcie na kupno akurat teraz?Osobiście dozbierałbym troszkę przez jesień oraz zimę i z nieco większym budżetem powrócił do tematu wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi