Jasia Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam, zamierzam zakupić przyczepę i bardzo proszę o kilka zdań na temat tej. Pilna sprawa http://otomoto.pl/adria-adora-542-pu-hobby-knaus-dehhleffs-T3772740.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Przydałby się przedsionek, a tak nie ma się czego przyczepić. Ja nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ciężko coś powiedzieć. Wygląda idealnie, rzeczywiście brakuje przedsionka, za tą kwotę powinien być przynajmniej jeden, pełny. No i DMC dość duże No i chyba nie zarejestrowana - to dodatkowe koszty. A jak nie zarejestrowana - to sprowadzona. Czemu? Jakby była dobra to by się jej nikt w tym wieku nie pozbywał. Ale może się czepiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Przydałby się przedsionek, a tak nie ma się czego przyczepić. Ja nic nie widzę. Wojtek, coś tam widać ! np. na prawej stronie dwa paski a na lewej jakieś malunki ! Jak na 6-letnią przyczepę to cena jest podejrzanie niska IMO. Kajetan 1975 , uzasadnij nam , dlaczego za tą kwotę powinna mieć przedsionek ,przynajmiej jeden ,pełny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Kajetan 1975 , uzasadnij nam , dlaczego za tą kwotę powinna mieć przedsionek ,przynajmiej jeden ,pełny ?? A co mam uzasadniać??? W szkole przy tablicy jestem czy jak??? Takie mam zdanie i już. Ja bym za tyle kasy nie kupił cepy bez przedsionka. A założycielka wątku zinterpretuje to jak będzie chciała Nie wiem co to pytanie ma wnosić do tematu.... Za to interesuje mnie co daje twoje stwierdzenie o paskach i malunkach, chyba, że było w kategoriach żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Kajtek Maras słusznie zwrócił uwagę na dziwne malunki (naklejki) przed lewym nadkolem. W oryginalnej Adrii zdaje się, że takich nie było. Potencjalnie mogą skrywać uszkodzenie poszycia a to jak wiemy jest znacznie gorsze od braku przedsionka. Przy tej wielkości przyczepy, przy użytkowaniu w 2 osoby przedsionek nie jest wielu osobom potrzebny. Cena zaskakująco dobra - w Niemczech porównywalne przyczepy cena od 11 tys Euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A co mam uzasadniać??? W szkole przy tablicy jestem czy jak??? Takie mam zdanie i już. Ja bym za tyle kasy nie kupił cepy bez przedsionka. A założycielka wątku zinterpretuje to jak będzie chciała Nie wiem co to pytanie ma wnosić do tematu.... Za to interesuje mnie co daje twoje stwierdzenie o paskach i malunkach, chyba, że było w kategoriach żartu ad1- W szkole to my nie jesteśmy i ja o tym wiem.Wiem też ,że jesteśmy na forum a tu jak wiadomo rozmawiamy sobie o wszystkim i o niczym. A jak ktoś nie chce rozmawiać to może tylko czytać , też fajne zajęcie. Odośnie kasy ,to zapewniam Ciebie gdybyś kupił przyczepę, nawet dwa razy droższą u dilera to przedsionka za free nie dostaniesz bo nie jest w wyposażeniu standartowym i o tym powinieneś wiedzieć. ad-2 Załozycielka tematu , zinterpretuje to jak będzie chciała -zgadzam się jak najbardziej. ad-3 Pytanie było ,tylko i wyłącznie o tej zalinkowanej przyczepie (bez przedsionka) .Sam miałeś uwagę dotyczącą przedsionka a konkretnie jego brak,więc zapytałem j.w. Można rówież pogadać o tym ,że nie ma plazmy i movera .... ad-4 paski i malunki.Jak dobrze popatrzysz to z przodu z prawej strony na dole, widzimy dwa niebieskie pasy ? na lewej stronie budy ich nie ma . Z malunkami po lewej stronie jest podobnie ,po jednej stonie są a po drugiej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Kajtek Maras słusznie zwrócił uwagę na dziwne malunki (naklejki) przed lewym nadkolem. W oryginalnej Adrii zdaje się, że takich nie było. Potencjalnie mogą skrywać uszkodzenie poszycia a to jak wiemy jest znacznie gorsze od braku przedsionka. Przy tej wielkości przyczepy, przy użytkowaniu w 2 osoby przedsionek nie jest wielu osobom potrzebny. Cena zaskakująco dobra - w Niemczech porównywalne przyczepy cena od 11 tys Euro... OK. Nie sprzeczam się, natomiast Ty wyjaśniłeś o co chodzi (lewe nadkole, nie powinno być, prawdopodobnie naprawiana itd.) Maras stwierdził to dość lakonicznie i nie wiadomo było czy to w charakterze żartu czy co... Dla mnie akurat przedsionek jest ważny i zwracam na to uwagę. ad1- W szkole to my nie jesteśmy i ja o tym wiem.Wiem też ,że jesteśmy na forum a tu jak wiadomo rozmawiamy sobie o wszystkim i o niczym. A jak ktoś nie chce rozmawiać to może tylko czytać , też fajne zajęcie. Odośnie kasy ,to zapewniam Ciebie gdybyś kupił przyczepę, nawet dwa razy droższą u dilera to przedsionka za free nie dostaniesz bo nie jest w wyposażeniu standartowym i o tym powinieneś wiedzieć. ad-2 Załozycielka tematu , zinterpretuje to jak będzie chciała -zgadzam się jak najbardziej. ad-3 Pytanie było ,tylko i wyłącznie o tej zalinkowanej przyczepie (bez przedsionka) .Sam miałeś uwagę dotyczącą przedsionka a konkretnie jego brak,więc zapytałem j.w. Można rówież pogadać o tym ,że nie ma plazmy i movera .... ad-4 paski i malunki.Jak dobrze popatrzysz to z przodu z prawej strony na dole, widzimy dwa niebieskie pasy ? na lewej stronie budy ich nie ma . Z malunkami po lewej stronie jest podobnie ,po jednej stonie są a po drugiej nie ma Nie będziemy sie sprzeczać o pierdoły. Wydawało mi się, że wyczuwam lekką napastliwość ale widzę, że sie myliłem Lepiej pomóżmy koleżance dokonać wyboru, choć ona sama cos zamilkła. Może juz po sprawie?? Ja również, jak napisałem w pierwszym moim poście, obawiam sie o stan techniczny tej cepy, bo jest za ładna i za nowa. Kto o zdrowych zmysłach pozbywa sie cepy w takim stanie i z tego rocznika.... a jeżeli juz to odbywa się to raczej w obrębie takiego grona jak nasze. Przykład:cepa Ufolza poszła na pniu, bo wszyscy wiedzieli co jest warta. A ta musiała za granice wyemigrować... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasia Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 OK. Nie sprzeczam się, natomiast Ty wyjaśniłeś o co chodzi (lewe nadkole, nie powinno być, prawdopodobnie naprawiana itd.) Maras stwierdził to dość lakonicznie i nie wiadomo było czy to w charakterze żartu czy co... Dla mnie akurat przedsionek jest ważny i zwracam na to uwagę. Nie będziemy sie sprzeczać o pierdoły. Wydawało mi się, że wyczuwam lekką napastliwość ale widzę, że sie myliłem Lepiej pomóżmy koleżance dokonać wyboru, choć ona sama cos zamilkła. Może juz po sprawie?? Ja również, jak napisałem w pierwszym moim poście, obawiam sie o stan techniczny tej cepy, bo jest za ładna i za nowa. Kto o zdrowych zmysłach pozbywa sie cepy w takim stanie i z tego rocznika.... a jeżeli juz to odbywa się to raczej w obrębie takiego grona jak nasze. Przykład:cepa Ufolza poszła na pniu, bo wszyscy wiedzieli co jest warta. A ta musiała za granice wyemigrować... ?? sprostowanie, Jasia to ze szkolnych lat przezwisko dla chłopaka . Widzę, że jednak cos nie tak z ta przyczepą, skoro piszecie,że za tania jak na ten rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A ta musiała za granice wyemigrować... ?? przecież znaczna większość naszych domków wyemigrowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 przecież znaczna większość naszych domków wyemigrowała .... ale większość z nich miała już swoje latka... a ta jakoś dziwnie świeża, to tak jak z samochodami, też okazje pachną podejrzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 jasne. Jeżeli ktoś będzie u tego handlarza, niech opisze swoje spostrzeżenia. Dodamy go do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nie będziemy sie sprzeczać o pierdoły. Wydawało mi się, że wyczuwam lekką napastliwość ale widzę, że sie myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasia Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A może kilka słów o tej propozycji. kilka komentarzy na temat adri i mam wątpliwości. No cóż szukam dalej. http://otomoto.pl/burstner-flipper-460ts-hobby-knaus-fendt-tabbert-T3888232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAn Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Bardzo dobra DMC w bardzo dobrym układzie wnętrza. To ważne podczas użytkowania jak i póżniejszej odsprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi