markos340 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 witam ja zapytaniem na temat jakiegoś pola campingowego w miejscowości ORZECHOWO koło Ustki ,moze ma ktoś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 W Orzechowie nie ma oficjalnego pola. Są "3" budynki i jeden parking - tyle widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos340 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 dzięki za odpowiedz bo planowałem na przyszły sezon właśnie tam odpoczywac wtakim razie poszukam coś innego bo ostatnio przez 4 sezony jezdziłem do GĄSEK ,w koncu trzeba zmienic miejscowośc ,a moze macie jakies propozycie między USTKĄ a ŁEBĄ oczywiscie oprócz ROWÓW nie mam nic do tej miejscowości ale szukam cos mało zaludnione tak jak bywa w Gąskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Troszkę dalej na zachód wybrzeża Łazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos340 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 byłem tez w Łazach duzo kolonistów więc odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosołek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jedź bardziej na zachód - Wisełka tam jest spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos340 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 masz moze jakies namiary na pole namiotowe w WISEŁCE i jak daleko jest do plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra69 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 wybiera się ktoś z dzieckiem do Orzechowa w terminie 24.08-2.09 na pole? zamierzamy tam wyskoczyć rodzinką dokładnie na to pole http://www.marzena.nadbaltykiem.pl/ Ceny na polu przystępne: 7zl/os +2zl namiot +2zl samochód, z możliwością podłączenia do prądu 7zl/doba, zwierzak gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi