Ewa0208 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Zapraszamy serdecznie na II Smoczy Zlot Karawanigowy w KrakowieMiejsce http://www.krakowianka.info/site/articles/63/Camping.htmlCeny dla nas zeszłoroczne! Bardzo atrakcyjne w porównaniu z cennikiem na stronie - osoba dorosła / dziecko 5 zł / doba- przyczepa / kamper 20 zł / doba- samochód osobowy 5 zł / doba- organizacja ogniska (drewno, stoły, kiełbasy własne) 5 zł od osoby- świetlica w budynku głównym w cenie- prąd w cenie- prysznice w cenieJeśli ktoś chce przyjechać bez przyczepy / kampera, jest taka możliwość, cena pokoju do negocjacji.Ramowy program:Piątek 25.10.13Od godzin porannych zjazd załóg, zajęcia indywidualneGodzina 18.00 spotkanie w świetlicy (proponuję luźne rozmowy lub relacje z podróży wakacyjnych, do wyboru)Sobota 26.10.13Przed południem dla chętnych wycieczka do http://www.mimk.com.pl/Ciekawa wystawa "Z dziejów polskiej motoryzacji"Dojazd tramwajem.Obiad we własnym zakresie (w okolicy restauracje, duże centrum handlowe)Godzina 18.00 ogniskoJeśli wyrazicie chęć, zrobimy wcześniej wspólne zakupy (jak w ubiegłym roku)Przy ognisku możemy zorganizować zabawy (kalambury itp)Niedziela 27.10.13Godzina 10.00 możliwe, że uda się zorganizować Mszę Świętą w świetlicy (DLA CHĘTNYCH, proszę o powstrzymanie się od dyskusji na ten temat)Od południa zdjęcia pamiątkowe, pakowanie, pożegnania i powroty do domówWszelkie uwagi i propozycje mile widziane Myślę, że uda się Irenie (naszej Smoczej Artystce) zaprojektować naklejkę.Postara się zrobić to dla nas, chociaż jest obecnie w Brukseli, gdzie niedawno urodziła drugie dziecko Listę uważam za otwartą 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Fajny termin na zakończenie sezonu:) Myślę, że będziemy Kajman i Niradhara. Oczywiście proszę również o naklejkę Edytowane 12 Września 2013 przez Kajman (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Proszę o kopiowanie listy i dopisywanie się w podanej formie Lista tworzona jest na dwóch forach, będzie wygodniej podsumować 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki 2. Kajman (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka Edytowane 12 Września 2013 przez Ewa0208 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yabulon Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nie będę dopisywał się do listy bo jakoś głupio bym się czuł ciągnąć przyczepę około 200 m (metrów) na zlot, ale mam nadzieję, że uda mi się was odwiedzić w sobotnie popołudnie. Naklejkę poproszę jeżeli to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A czemu nie można 200m ?? na zlot ?? Na ostatnim miałem 5m do plaży do przyczepy To znaczy że nie mogłem się wykąpać w zalewie ? A ja pojadę na zlot 15km a czy z przyczepą to się jeszcze zastanowimy ale pewnie z... 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki 2. Kajman (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka 3. Misio (2 + 2) - przyczepa ? - ognisko - 1 naklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Aktualna lista Karawaning.pl 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki 2. Kajman (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka 3. Misio (2 + 2) - przyczepa ? - ognisko - 1 naklejka 4. Yabulon bez noclegu - ognisko - 1 naklejka Równocześnie powstaje lista na drugim forum. Wklejam, ponieważ znamy się "międzyforumowo" Proszę się nie dziwić, że ja jestem na obu listach, tak wyszło 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. NICKT (1) - kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki3. Drug (2 + 2) - cepka - ognicho - muzeum -2 naklejki4. Mariusz (2+1) raczej pokój - ognisko- - 2 naklejki5. Marian 1949 ( 2 ) kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki6.rprokocki ( 2) -cepka - ognisko - muzeum - 1 naklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek 1 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Prosze Aktualna lista Karawaning.pl 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki 2. Kajman (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka 3. Misio (2 + 2) - przyczepa ? - ognisko - 1 naklejka 4. Yabulon bez noclegu - ognisko - 1 naklejka Równocześnie powstaje lista na drugim forum. Wklejam, ponieważ znamy się "międzyforumowo" Proszę się nie dziwić, że ja jestem na obu listach, tak wyszło 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. NICKT (1) - kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki3. Drug (2 + 2) - cepka - ognicho - muzeum -2 naklejki4. Mariusz (2+1) raczej pokój - ognisko- - 2 naklejki5. Marian 1949 ( 2 ) kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki6.rprokocki ( 2) -cepka - ognisko - muzeum - 1 naklejka 7 Tadek 1 (2) przyczepa-ognisko-muzeum-2 naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Fajnie, będzie możliwość pojednania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Aktualna lista karawaning.pl 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. Kajman (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka3. Misio (2 + 2) - przyczepa ? - ognisko - 1 naklejka4. Yabulon (2 + 1 ) bez noclegu - ognisko - 1 naklejka5. Tadek1 (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejkiRównocześnie powstaje lista na drugim forumWklejam, bo znamy się "międzyforumowo" 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. NICKT (1) - kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki3. Drug (2 + 2) - cepka - ognicho - muzeum -2 naklejki4. Mariusz (2+1) raczej pokój - ognisko- - 2 naklejki5. Marian 1949 ( 2 ) kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki6.rprokocki ( 2) -cepka - ognisko - muzeum - 1 naklejka Może pojawią się:* Komplecik* GfizykJa się sklonowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirhan2 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam.Proszę o dopisanie do listy.Mrhan2+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 a ja przyjde na nogach pewnie zobaczyć po raz pierwszy ,,, bo jeszcze nie mam sprzetu żeby przyjechać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyolsze Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam Proszę dopisać do listy krzyolsze (2+1)- przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Aktualna lista karawaning.pl 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. Kajman (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka3. Misio (2 + 2) - przyczepa ? - ognisko - 1 naklejka4. Yabulon (2 + 1 ) bez noclegu - ognisko - 1 naklejka5. Tadek1 (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki 6. mirhan2 (2 + 2) - kamper - ognisko - muzeum - 1 naklejka 7. krzyolsze (2+1)- przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka Równocześnie powstaje lista na drugim forumWklejam, bo znamy się "międzyforumowo" 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. NICKT (1) - kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki3. Drug (2 + 2) - cepka - ognicho - muzeum -2 naklejki4. Mariusz (2+1) raczej pokój - ognisko- - 2 naklejki5. Marian 1949 ( 2 ) kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki6.rprokocki ( 2) -cepka - ognisko - muzeum - 1 naklejka Może pojawią się:* Komplecik* GfizykJa się sklonowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BERU Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 No dobra dopiszcie nas Beru 2+2 ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARNAS Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Aktualna lista karawaning.pl 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. Kajman (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka3. Misio (2 + 2) - przyczepa ? - ognisko - 1 naklejka4. Yabulon (2 + 1 ) bez noclegu - ognisko - 1 naklejka5. Tadek1 (2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki 6. mirhan2 (2 + 2) - kamper - ognisko - muzeum - 1 naklejka 7. krzyolsze (2+1)- przyczepa - ognisko - muzeum - 1 naklejka 8. Beru 2+2 ognisko 9. HARNAŚ (2+3) - kamper - ognisko - muzeum - 1 naklejka Równocześnie powstaje lista na drugim forumWklejam, bo znamy się "międzyforumowo" 1. Ewa0208 (2 + 2) - przyczepa - ognisko - muzeum - 2 naklejki2. NICKT (1) - kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki3. Drug (2 + 2) - cepka - ognicho - muzeum -2 naklejki4. Mariusz (2+1) raczej pokój - ognisko- - 2 naklejki5. Marian 1949 ( 2 ) kamper - ognisko - muzeum - 2 naklejki6.rprokocki ( 2) -cepka - ognisko - muzeum - 1 naklejka Może pojawią się:* Komplecik* GfizykJa się sklonowałam Edytowane 15 Września 2013 przez HARNAS (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi