Grreg Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam wszystkich i proszę o pomoc ponieważ nie mam pojęcia gdzie w angielce (a konkretnie elddis) znajduje się nr nadwozia. Na tabliczce znamionowej znajdują się tylko dwie pozycje. jedna to M.A.W.1180kilos a druga to C.A.P.234kilos. Rozumiem że to pierwsze to dmc, natomiast to drugie to nie wiem, ale na nr nadwozia to mi troche nie pasuje... Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ... to pierwsze to dmc, natomiast to drugie to nie wiem... To drugie może być ładowność. DMC - ładowność = MW Z którego roku jest ta budka? Model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telerus Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witam. Sprawdź na ramie od strony dyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grreg Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dzięki za podpowiedzi. Jest to elddis wisp 510/6 z1993 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grreg Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Już odnaleziony! Faktycznie był na ramie przy zaczepie tylko że schowany pod plastikową obudową. Dziękuje za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Witam Angielki od 1992 r mają nr VIN wygrawerowany na każdym oknie i tam 10 litera oznacza rocznik przyczepy. Na tej stronie rozwiążesz problem rocznika przyczepy http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe?Mode=Decode&VIN=SGAS000AVP0001194&Submit=Decode obok słowa dekode wpisz VIN i poniżej wszystko się wyświetli. Nie działa dla hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allestandard Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 W zależności od modelu,ale np u mnie czy u znajomych także numer vin znajduje się na ramie przy zaczepie,czasem przykryty jest plastikową obudoową,tam go znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam Angielki od 1992 r mają nr VIN wygrawerowany na każdym oknie i tam 10 litera oznacza rocznik przyczepy. Na tej stronie rozwiążesz problem rocznika przyczepy http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe?Mode=Decode&VIN=SGAS000AVP0001194&Submit=Decode obok słowa dekode wpisz VIN i poniżej wszystko się wyświetli. Nie działa dla hobby. Gdzie szukać nr VIN w przyczepie z Francji Caravelair A4103-Brasilia 400 ? Czy znacie jeszcze inny link do nr VIN,bo z tego wychodzi mi rocznik i fabryka nieznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Gdzie szukać nr VIN w przyczepie z Francji Caravelair A4103-Brasilia 400 ? Czy znacie jeszcze inny link do nr VIN,bo z tego wychodzi mi rocznik i fabryka nieznane Ponawiam pytanie,bo jakoś nic dalej nie wiem w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi