lukpyr Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witajcie. W poszukiwaniach nowej przyczepki padło na Knausa , a w sumie jechalismy po Hobby.No coz troche wiecej kilometrow bo z Tarnowa do Wroclawia a miała byc tylko Czestochowa i okolice. Pomyslelismy ze jak sie nie spodoba to wracamy do Czestochowy ale los chciaial inaczej:) .Kupilismy Knausa.Co do stanu to okeslamy jak dobry,jest pare pierdòł do zrobienia ale mamy czas. Najwiekszą pierdółą jesta amortyzator urzadzenia najazdowego. No niestety kicha, ale do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam Budka całkiem fajna, a i holownik mojej ulubionej marki. Niech się buja ku uciesze i zadowoleniu właściciela. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluesmen Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Gratulacje. Myślę że z niedociągnięciami sobie poradzisz i będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automaciek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Gratulacje. Ja też chcę takie oparcia u siebie, buuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 heheh, 450 po 1993 roku. Podobna do mojej ex ;-) Ładna. Tylna ściana nieoryginalne malowanie, ale najważniejsze, żeby była dobrze zrobiona. niech się dobrze spisuje. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ładna ładna ładna, niech Wam służy jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpyr Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 heheh, 450 po 1993 roku. Podobna do mojej ex ;-) Ładna. Tylna ściana nieoryginalne malowanie, ale najważniejsze, żeby była dobrze zrobiona. niech się dobrze spisuje. Gratulacje! Heheh jak zwykle oko , kurczę sprawdzałem połączenia jak również tylną ścianę, leżałem pukałem robiłem co możliwe w warunkach polowych nic niepokojącego mnie nie zbiło z tropu, hm ale faktycznie jednak dlaczego brak wszystkich pasów z tyłu. Tak rok 1994, model 6404 ale nie znalazłem żadnej po takim kodzie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Te kody fabryczne :-), nie ma się co nimi przejmować. Widzę, że masz łóżko stałe z przody (materac), ale pewnie pod spodem jest stolik, bo bakista nie jest przez całą szerokość budki. Przez 4 lata jeździliśmy z naszym Knausem - w zasadzie identycznym jak Wasz, tylko z 1993 - mieliśmy starsze mebelki. Naprawdę solidna budka. Niech dobrze służy :-) A oko? - już taką mam wadę wzroku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwwa Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Heheh jak zwykle oko , kurczę sprawdzałem połączenia jak również tylną ścianę, leżałem pukałem robiłem co możliwe w warunkach polowych nic niepokojącego mnie nie zbiło z tropu, hm ale faktycznie jednak dlaczego brak wszystkich pasów z tyłu. Tak rok 1994, model 6404 ale nie znalazłem żadnej po takim kodzie modelu Siemka, Kod mojej to takze 6404 rok produkcji 95. Z amorkiem hamulca najazdowego poradzisz sobie sam. Tu pisalem jak to ogarnac http://forum.karawaning.pl/topic/1790-stuki-w-haku-podczas-ruszania/?p=133788 Gratuluje zakupu, Pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpyr Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dzieki za linka do tematu hamulca najazdowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Gratuluję. Fajna bryka, nic tylko przegonić bez litości po Europie... Jakie tam masz DMC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpyr Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gratuluję. Fajna bryka, nic tylko przegonić bez litości po Europie... Jakie tam masz DMC... Dzięki tez się cieszę że wam się podoba DMC posiada 1100 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi