Ula59 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam. Mam pytanie: czy ktoś jest użytkownikiem przedsionka Dorema Carrera? Czy wiecie jak się sprawuje? Czy dobrze będzie służył nad polskim Bałtykiem? Czy ktoś może go ocenić? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARAKA Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ja mam taki przedsionek, wprawdzie nie testowałem go nad Bałtykiem, ale w Chorwacji dawał radę, przeżył dwie nawałnice i nie przepuscił. Poszukję do niego wpinanych pasów burzowych, niestety nie mogę znaleźć z odpowiednimi klamrami, może kolega wie gdzie takie namierzyć ? Pozdrawiam Baraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Chyba były takie pasy na zlocie w sklepiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ula59 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam Dziękuje za informacje o przedsionku. Co do pasów - jeszcze nie zastanawiałam się nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ula59 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ja mam taki przedsionek, wprawdzie nie testowałem go nad Bałtykiem, ale w Chorwacji dawał radę, przeżył dwie nawałnice i nie przepuscił. Poszukję do niego wpinanych pasów burzowych, niestety nie mogę znaleźć z odpowiednimi klamrami, może kolega wie gdzie takie namierzyć ? Pozdrawiam Baraka Znalazłam pasy na allegro - chyba takie http://allegro.pl/naciag-pas-przeciw-wietrzny-nowytyp-gomarket-pl-i3550970750.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARAKA Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Chyba były takie pasy na zlocie w sklepiku Te na ostanim zlocie miały inne klamry, sprawdzałem organoleptycznie Znalazłam pasy na allegro - chyba takie http://allegro.pl/naciag-pas-przeciw-wietrzny-nowytyp-gomarket-pl-i3550970750.html Dzięki za podpowiedź, to wygląda faktycznie tak jak by miało pasować. Jak będę w Warszawie to sobie do nich podjadę i sprawdzę.. Pozdrawiam Baraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ula59 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Te na ostanim zlocie miały inne klamry, sprawdzałem organoleptycznie Dzięki za podpowiedź, to wygląda faktycznie tak jak by miało pasować. Jak będę w Warszawie to sobie do nich podjadę i sprawdzę.. Pozdrawiam Baraka Witam Daj znać czy to faktycznie takie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi