david_dv Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) witam szanownych kolegów poszukujemy przyczepki dla rodzinki 2+1 holownik vw passat 130 kucyków co musi posiadać nasza przyczepka - waga do 1000 kg - prysznic ( i tu mamy podzielone zdania z żonką uważam że cepka mająca prysznic szybciej zgnije, a może się mylę ?) - przedsionek - kibelek kasetowy - kuchnię na tylnej ścianie (wymysł żonki ) - ogrzewanie - lodówka 220v 12v gaz - moskitiery - żaluzje - sucha i zadbana - rocznik jak najmłodszy - cena do 8 tyś max 10 tyś (ale to naprawdę max) będziemy bardzo wdzięczni za wszelkiego typu rady i pomoc w poszukiwaniu takiej przyczepki Edytowane 6 Września 2013 przez david_dv (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 będziemy bardzo wdzięczni za wszelkiego typu rady i pomoc w poszukiwaniu takiej przyczepki Kolego, nikt Tobie szukać przyczepy raczej nie będzie. Budkę musisz znaleźć sobie sam. Jeśli będziesz miał coś ciekawego "na oku", wrzuć tu link lub fotki, a Koledzy z pewnością chętnie ocenią ową przyczepę. Na gotowca raczej nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek70 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Duże wymagania, a kasy mało. Sezon się kończy, to i ceny trochę spadną. Licz się z wieloma wyjazdami na ogląnie przyczep. Za taką kasę ciężko Trafić coś suchego, z dobrym wypasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 wiem wiem że nikt nie będzie nam szukał przyczepki chodzi mi o jakieś propozycje i może jakieś podpowiedzi jakiej cepki szukać do tej pory mieliśmy chateau starą z 1980 roku była s tanie ... złym teraz po paru sezonach użytkowania wiem gdzie zajrzeć, co sprawdzić, gdzie postukać ... a co do tego że kaski mało no cóż może i tak ale jak dla nas to sporo, wyjazdy na oględziny no właśnie o to chodzi że chcemy tego uniknąć i dlatego też napisałem ten temat bo może "znajomy znajomego" ma lub wie kto ma coś fajnego na sprzedaż mam jeden link i czaje się na nią tylko brak prysznica http://stamserwis.pl/[54].htm możecie coś o tym powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Nie upieraj się na konkretny typ, z takim budżetem musisz brać cokolwiek suchego raczej bez wybrzydzania gdzie znajduje się kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tą przyczepe ogladalem i wydaje mi sie ok rocznikowo mloda jak za ta cenę i po tym co wiem to sprzedawca nawet konkretny i uczciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek70 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Nie wiem czy dobrze widzę, ale tam jest tylko jedno spanie. Noc w trzy osoby na podkowie nie należy do przyjemnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Myślisz ze bedzie ciezko do tej pory mieliśmy dwa wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jeśli przyczepa ma być na trzy osoby to koniecznie dwa spania. Inaczej sobie nie wyobrażam. Zakup musi być przemyślany. Raczej nie kupujemy przyczepy na jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 a macie może jakieś konkretne modele? możecie coś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Myślisz ze bedzie ciezko do tej pory mieliśmy dwa wyrka Z tymi wymaganiami, doskonale sprawdzi się salonka angielka. Dobrze jakby miała spanie 2+1, ale nawet jeśli nie, to na full rozłożonym łóżku 2 dorosłe + nastoletnie dziecko doskonale się wyśpią. Jeden warunek: układ łóżka ma być wzdłużny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jeśli przyczepa ma być na trzy osoby to koniecznie dwa spania. Inaczej sobie nie wyobrażam. Zakup musi być przemyślany. Raczej nie kupujemy przyczepy na jeden sezon. Popieram, przyczepa powinna mieć dwa wyrka nawet dla tego żeby wiecznie nie składać stołu do spania i odwrotnie. Wiadomo rzadko stołujemy się w przyczepie (raczej w przedsionku) ale czasami zdarza się wyskoczyć na dwa dni bez rozkładania przedsionka. Z wagą to trochę mało 1000 chyba, że chodzi Ci o masę własną. Z tego co wiem to pasat może ciągnąć przyczepę 1300 DMC więc takiej bym szukał. Uważaj żebyś nie przekroczył 3500kg zestawu bo dorwie Cię Viatol. Kończy się sezon ludzie będą zmieniać przyczepy więc sporo czasu jeszcze masz na zakup. Ja swoje Hobby kupiłem wczesną wiosną. Najważniejsze to nie podpalać się przy zakupie, musi to być rozsądny przemyślany zakup po dokładnym sprawdzeniu. Wiadomo im młodsza tym fajniejsza, nowocześniejsza ale czasami warto kupić starszą przyczepę ale za to zadbaną i dobrze wyposażoną. Zdarzają się dobre okazje, ja na przykład zaraz po tym jak kupiłem swoje Hobby znalazłem Tabberta po 2000r (a nawet chyba 2007) za 8500 tyś. Z ciekawości zadzwoniłem z pytaniem " Co z tą przyczepą jest nie tak bo cena jakaś niemożliwa" i okazała się że to komornik sprzedawał bez licytacji. Niestety brak kasy i nawet nie było skąd załatwić i z okazji skorzystał ktoś inny. Niech mu służy jak najlepiej. Czekaj okazji nie podpalaj się za 10000zł można kupić bardzo fajna przyczepkę. Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na kempingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ale po tym co się orientuje to z dwoma spaniami , przyczepa kuhnie będzie mieć po środku. Tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) a co sądzicie o tym http://otomoto.pl/show?id=T3689258 przesłał mi jeszcze parę fotek ale nie wiem ja wrzucić Edytowane 10 Września 2013 przez david_dv (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel DJR Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Cały czs oglądasz przyczepy z przewagą dla 2 osób. Popieram przedmówców, dla rodziny 2+1 bardzo dobrym rozwiązanem jest odzielne spania. A gotowanie - w przystawce, nie ma zapachu ewentualnego gotowania. Mała zgrabna http://otomoto.pl/fendt-410-b-T3695125.html Fakt kasa inna. Edytowane 10 Września 2013 przez Daniel DJR (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi