Ula59 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam. Kupiłam "nową" przyczepkę - Dethleffs Camper 510 V z 2001 r. Spełniły się moje marzenia - mam wreszcie przyczepkę taką jaką chciałam (zaczynaliśmy od Niewiadowa). Udało mi się ją zdobyć w Tomaszowie. Jest świetna! A wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Marzenie Gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automaciek Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Super. Duża kuchnia. Tylko te 2 osobne łóżka.... Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek26 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Duża solidna i ładna przyczepa. Gratulacje z życzeniami wielu udanych wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluesmen Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratuluję, wygląda w środku jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ula59 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tak. Wygląda jak nowa. Podobno była używana przez starsze małżeństwo (potwierdzenie jednego właściciela - faktura zakupu z 2001 i aktualny holenderski dowód rejestracyjny) i to tylko stacjonarnie. Opony nowe choć też z 2001 r. A co do dwóch łóżek - dwa tygodnie odmiany też się przyda. Jeździmy tylko we dwoje więc damy radę. Dziękuję za życzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jak w hotelu , gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Rewelacja ! Opony wymień to żaden koszt przy takiej budce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ula59 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Właśnie dokupiłam przedsionek DOREMA CARRERA (powystawowy). Mam nadzieję, że nie popełniłam błędu bo nie znam tego przedsionka. Może coś wiecie na jego temat? Poprzednią przyczepę (też Dethleffsa tylko mniejszego) kupiłam razem z przedsionkiem, więc problem miałam z głowy. Teraz się nie udało. Edytowane 5 Września 2013 przez Ula59 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurmax Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratuluje, jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej68 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przepiękna przyczepa! Prześliczna. Nie będę życzył radości z użytkowania, bo ta radość zapewne sama z siebie wystąpi :-) Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratulacje piękny nabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkiaa Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Gratulacje,będzie co ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi