szantymen Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam Na zaproszenie organizatorów przyjedziemy na zlot ze sklepem i promocjami. Przyczepkę niestety sprzedaliśmy więc szukajcie nas przy domkach. Jeśli ktoś potrzebuje coś pilnego to piszcie tu. Pakujemy się jutro i będziemy wieczorem. Zabieramy troszkę mebli i melaminy w bardzo dobrych promocjach. pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Szantymenku , może macie jakieś pokrowce na dyszel . Pies mi się zainteresował zbyt mocno i porozdzierał lekko Chętnie kupię przedłużkę do podpór ( tą na aku) . Kurcze , zobaczę co masz bo tak na szybko po dawce Rysiaczka nalewki ciężko mi coś przychodzi do głowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ją potrzebuję duperelkę - kapturek na hak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szantymen Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Pokrowce na zaczep mamy postaram się zabrać, klucze do wkrętarki też wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam Piotrka ,pokrowiec na zaczep i pokrowiec na dwa rowery tył , Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dzięki Szantymenku za przyjazd i przywózkę gadżetów karawaningowych . To co chciałem to kupiłem a nawet troszkę więcej . Miałem ochotę na więcej ale przez kilometry z i do domu odparowało mi trochę grosza z portfela . Myślę , że miałem dobry pomysł z tym sklepikiem bo zainteresowanie jakieś było . Takie odniosłem rano wrażenie . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja tez uzgodniłem znizki na akcesoria do mojej nowej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi