chris_66 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 witam dałem ogłoszenie z moimi potrzebami ale przeglądając alledrogo nie mam zbytniego wyboru , i muszę się zapytać szanowne grono o poradę potrzeby sa nastepujące cztery osoby mają się wygodnie wyspać grzanie gazowe musi być lodówka na 12/230/gaz róznież dużo szafek , półeczek i schowków dostęp do któregoś dużego schowka od zewnątrz czyli w skrócie - sypialnia z szafą nie może być żadnej postaci łazienki i kibelka - tego nie używam i używać nie będę z faktem że lodówka wiąże się z kącikiem kuchennym już się pogodziłem i jakoś to przerobię i miło by było , żeby zmieścić się w DMC 750kg przy ładowności 150-200 kg (DMC 850-900kg dopuszczam) macie jakieś konkretne modele, producentów czy inne pomysly ???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mam namiar na całkiem ładną budkę ale DMC 1000 , niestety. Trudno będzie znaleźć coś poniżej. Określ budżet z grubsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) budżet pi razy oko 10 tysi , ale nie upieram sie przy nim 1000DMC to troche za dużo jak na szafę z łóżkami szczególnie, że łazienka (a pewnie jest) i tak będzie do przebudowy Edytowane 4 Września 2013 przez chris_66 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No właśnie nie. Cena jest niższa a budka starsza i bez łazienki, ale na pewno ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No właśnie nie. Cena jest niższa a budka starsza i bez łazienki, ale na pewno ładna. a co to za cudo , jakieś fotki, albo model do wyg00glania , bo w sumie może nie warto się ograniczać nie wiem tylko co na to mój leciwy holownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Hobby, starszy model okolice 88-91, ale na pewno ma DMC 1000 bo o to pytałem dla Kumpla. Cena <6kzł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Hobby, starszy model okolice 88-91, ale na pewno ma DMC 1000 bo o to pytałem dla Kumpla. Cena <6kzł . jakbyś dał dokładny model to by wiele ułatwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_b Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) jakbyś dał dokładny model to by wiele ułatwiło poszukaj hobby 370n http://karawaning.net/hobby370.htm Edytowane 4 Września 2013 przez konrad_b (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 dzięki przy okazji znalazłem http://karawaning.net/sprinter.htm lżejszy trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_b Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) dzięki przy okazji znalazłem http://karawaning.net/sprinter.htm lżejszy trochę ciekawy układ, plus to zamykana sypialnia można dzieciaki położyć spać a samemu siedzieć w pozostałej części na fotkach nie widać, ale ma chyba mniej szafek i półek niż hobby ? Edytowane 5 Września 2013 przez konrad_b (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Chris_66, tak początkowo miałam obawy aby zaproponować Ci Beyerland. Tak się składa, że przez ponad rok przyglądałam się tej marce chcąc kupić cepkę, poznałam niemalże wszystkie modele, ale skoro sam zwróciłeś uwagę na tą markę i nie potrzebujesz łazienki, to teraz mogę Ci z czystym sumieniem polecić model B, czy to 375 czy 380 czy 390. Wszystkie mają DMC ok.1000, ale mają masę własną dość niską ponieważ nie mają łazienki, ponadto bardzo ładne mebelki, nawet te starsze modele mają zaskakująco nowoczesne i bardzo estetyczne fronty szafek, jak również uchwyty i tapicerkę. Niesamowite też jest przednie panoramiczne wielkie okno i mocno ścięty przód, co podczas ciągnięcia zmniejsza znacznie opór powietrza. No i ten układ z panelem kuchennym w kształcie litery "L" ... chyba najlepszy pod słońcem. W młodszych modelach i to w 390 B jest więcej szafek zamykanych. W Holandii jest taka, dając więcej niż 2000 euro masz 98 r. http://www.tweedehands.nl/caravans-kamperen/caravans/beyerland/beyerland-390-b-154819888.htmlChoć kupiłam sobie Burstnera, a to dlatego że towarzystwo z forum przekonało mnie i mojego męża do łazienki z WC, to osobiście polecam Ci Beyerlanda. Edytowane 5 Września 2013 przez panda (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 jakbyś dał dokładny model to by wiele ułatwiło Uj... nie pamiętam. Kurcze, przejrzę zdjęcia w telefonie może coś zauważę to zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi