krisio Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Witam.Nie będę się za dużo rozpisywał. Jest fajna miesjcówka do spotkania na południu Polski.Jest ono na trasie do Jaworzyny Krynickiej,miejsce dobre na wypady w góry, rower,w pobliżu jazda konna,pijalnia wód ....Krynica,Piwniczna....a przy tym cisza, spokój i dużo czernic!!.Dla dzieci jest trampolina,hustawki... . Sanitariaty to 3 toalety,zlew do mycia garów, prysznic płatny 1zł/2minuty, zlewnia toalety. Dla nas dostępna wiata i drzewo na ognisko do nocnych pogawędek (całość zadaszona, więc nie straszne nam będą deszcze ani śniegi..).ZAPRASZAMY ilośc miejsc nie ograniczona!Cena to 25zł doba od cepki +jeżeli ktoś będzie chciał 5zł prąd.TERMIN 13-15.09.2013Lokalizacja ( pod krzyżykiem jest to pole) :http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/default.aspx?crs=EPSG:2180&bbox=636509.5,170404.5703125,637347.78125,170988.1640625&variant=ORTOPełna informacja o miejscówce i okolicy:http://rumcajsowka.pl/Lista chętnych:Krisio 2+2 Mesert 2 Edytowane 4 Września 2013 przez krisio (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesert Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Wujaaa, jezeli nie będzie do tego czasu sniegiem prało, to przyturlam się tam w okolicach czwartku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No i to mi się podoba. Już Wuja zapisujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dzięki za zaproszenie ale z przykrością muszę odmówić. Ten termin jest już zajęty Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Szkoda,liczyłem na ten gulasz ...z Jurkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak dajesz znać na tydzień przed wyjazdem, to co ja Ci poradzę,... musisz obejść się smakiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr82 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 witam krisio, jeżeli dzieciaki się nie rozchorują to byśmy też dołączyli do was. Bigosik Twoja żonka będzie robić? . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak dajesz znać na tydzień przed wyjazdem, to co ja Ci poradzę,... musisz obejść się smakiem.... Kajtek to jest spontan Po co planowac wczesniej, jeszcze jest cały tydzien.... witam krisio, jeżeli dzieciaki się nie rozchorują to byśmy też dołączyli do was. Bigosik Twoja żonka będzie robić? . Pozdro OOO to jest dobra myśl...będzie bigos. Muszę zgłosić mojej żonce Męcz tam Henia niech jadą z wami! Puszczam listę od nowa bo niestety nie mogę edytować pierwszego postu Krisio 2+2 Mesert 2 Piotr82 2+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Kajtek to jest spontan Po co planowac wczesniej, jeszcze jest cały tydzien.... Co Ty.. nie wiesz gdzie moja zona pracuje?? Zrobić coś na sponton... marzenie... przynajmniej miesiąc w przód muszę mieć zaplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Co Ty.. nie wiesz gdzie moja zona pracuje?? Zrobić coś na sponton... marzenie... przynajmniej miesiąc w przód muszę mieć zaplanowane No pod tym względem to ma przechlapane..ale jest jeszcze sporo czasu, więc może sie jeszcze zobaczymy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magieroki Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 HE HE jedzie się. Kriso zapisz 2+2 jak się nic nie zmieni. Pozdrowienia dla wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Krisio 2+2 Mesert 2 Piotr82 2+2 Magieroki 2+2 HE HE jedzie się. Kriso zapisz 2+2 jak się nic nie zmieni. Pozdrowienia dla wszystkich ! No to bedzie .... bania u Cygana.. towarzystwo się zapowiada wyśmienite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesert Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 HE HE jedzie się. Kriso zapisz 2+2 jak się nic nie zmieni. Pozdrowienia dla wszystkich ! Oj , będzie ruda na myszach, do tego Krisio z ,,banią u cygana,,. Reasumując - słabsze jednostki padną jak stonka po opryskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek26 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Te tereny znam bardzo dobrze i żałuję że mam kawałek drogi do Krynicy. Okolica jest przepiękna ,Muszyna Złockie, Krynica z Czarnym Potokiem-Jaworzyna-Cała droga nad Popradem do Piwnicznej i wiele innych przepięknych miejsc. Nadmienię że do pijalni w Krynicy jest około 35 minut jazdy autem,a do Piwnicznej około 60 minut lub więcej ale wizualne doznania wspaniałe. Edytowane 4 Września 2013 przez Lucek26 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 gościu, a dalej sie nie dało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi