Arturo43 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) I witam ponownie, mam kolejną przyczepkę na oku. Hobby Prestige 460. Jeszcze nie oglądałem (wybieram się), ale właściciel przesłał mi jej parę zdjęć. Co mnie niepokoi widać na zdjęciach (ewentualne komentarze przy zdjęciach obecnego właściciela). Proszę o sugestie. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Arturo43 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mam pytanko jak cena za tą budkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 12000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jeżeli szukasz suchego egzemplarza to odpuść. To tak wyglądają ślady po kleju? A czemu była klejona? Zwróć uwagę na przednią ścianę, wg mnie pofalowana, czyli do rozbiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 no wlaśnie właściciel zapewnia żę to jakiś klej , a po co tam kleił ? Zastanawiam się wogóle czy da się znaleść budke 20 letnia suchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 da się. Jest na forum parę osób które trudnią się importem, ale sciągają godne polecenia modele. W tym jeden z Twoich okolic (Częstochowa), u którego Hobbinki są w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Z tego co widzę to markę przyczepy już wybrałeś, a może swoje szukania być ukierunkował na stan nie kierując się marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) nie wybrałem jakoś po prostu tych jest chyba najwiecej Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Arturo43 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 no wlaśnie właściciel zapewnia żę to jakiś klej , a po co tam kleił ? Zastanawiam się wogóle czy da się znaleść budke 20 letnia suchą można znaleźć moja mam 23 lata i jest sucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 da się. Jest na forum parę osób które trudnią się importem, ale sciągają godne polecenia modele. W tym jeden z Twoich okolic (Częstochowa), u którego Hobbinki są w podobnej cenie. źle się wyraziłem. Jest polecanych na forum parę osób. Tutaj link do Częstochowy: http://allegro.pl/hobby-440-4-5-osob-lazienka-wc-namioty-i3513630624.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam. I znowu przyczepka ogólnie nawet ok, i podobnie jak w poprzedniej ryska nad wejściem, tylko tym razem z prawej strony wejścia. Właściciel bagatelizuje twierdząc, iż może to być od nita podtrzymującego maskownice drzwi i że jest to od strony dyszla wiec nie jest to groźne. Jak myślicie ta rysa dyskwalifikuje przyczpkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ... Jak myślicie ta rysa dyskwalifikuje przyczpkę? Dla mnie tak. To jest wierzchołek góry lodowej a nie ostateczny skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 a to jest ta którą byłeś dziś oglądąć w Częstochowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Hej. Nie odpowiadam na PW w sprawach ogólno nie prywatnych Wyobraź sobie że ta ściana nie jest w przyczepie tylko luzem - stoi pionowo. Teraz wyobraź sobie, że z kolegą podnosisz tą ścianę żeby ją przenieść. Nad drzwiami jest jej najsłabszy punkt i następuje jej naprężenie a w konsekwencji pęknięcie/rozerwanie zgodne z prawami fizyki. Te co widać na zdjęciach dowodzi ze ta ściana nie ma solidnego podparcia z 2 przyczyn. 1. Słaba konstrukcja z etapu projektowania. 2. Osłabiona sztywność całej nośności, rama,podłoga itd. Edytowane 1 Września 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 a to jest ta którą byłeś dziś oglądąć w Częstochowie? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi