finger Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam . Mój znajomy przyczepowiec poszukuje kompletnych wkładek do drzwi i klap serwisowych . Chodzi o wkładki z symbolem FF /krótkie/. Znaleźć można jedynie dłuższe STS . Może ktoś z Was ma jakiś namiar na wspomniane wkładki . Mają być montowane do Hobby z rocznika 93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek00x Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Finger Ja kupowałem zamek cały w castoramie do klapy serwisowej i są takie same zamki jak orginał tylko nie za 100 zł a za 13 zł kupiłem kibelek z klapą ale bez kluczy także sklepy karawningowe i aukcje rżną nas na kasie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzioklb Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Finger Ja kupowałem zamek cały w castoramie do klapy serwisowej i są takie same zamki jak orginał tylko nie za 100 zł a za 13 zł kupiłem kibelek z klapą ale bez kluczy także sklepy karawningowe i aukcje rżną nas na kasie jak nic miałem to samo napisac... W Castoramie kupisz takie wkładki, pozatym maja tez za 1/2 ceny zawiasy meblowe i zameczki meblowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek SO Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 I ja kupiłem w Castoramie zamki do klapy w cenie po 9,50zł. Są o różnej długości. Zawsze można coś dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzięki Wam bardzo za odpowiedzi . Przepraszam , że się nie odzywałem ale weekend z przyczepą pochłonął nas bez reszty . Jeszcze raz dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi