Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie, od kilku dni jestem tu nowy , szukałem jakiejś powitalni co by sie przywitać ale nic nie znalazłem jeżeli jest to prosze o link :) Mam zapytanie odnośnie przyczepy, jutro jade ją oglądać i jak bedzie wszystko ok to prawdopodbnie z nią wróce, prosze o każdą nawet najmniejszą opinie, oczywiście zabieram kolege ktory ma i uzytkuje przyczepe takze mysle ,ze tez cos podpowie. A przyczepa wyglada tak:  

http://allegro.pl/bailey-pageant-cabriolet-2-3-os-z-89-roku-namiot-i3332844449.html

Dziekuje

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witaj na forum.

Nie ma przymusu odwiedzania powitalni która jest na samym wierzchu w Ogólnym :)

Jeśli chodzi o przyczepę to bardzo dobrze że zabierasz kogoś z doświadczeniem.

Znam się na angielkach, nagminnie w PL odmładza się je rocznikowo oraz odchudza z DMC , byleby pod Punto można było podpiąć. 

W tym przypadku nie ukrywam zaskoczenia że podany jest raczej prawdziwy rok budowy.

Brawo dla Sprzedającego ale to nie zwalnia z czujności. 

Bardzo ładnie wygląda łazienka - zdrowo ale tylko w objęciu obiektywu - trzeba więc dotykać, macać, wąchać.

Całkiem niezłe wyposażenie.

Roletki w kuchni musisz wymienić sobie na ciemne bo nie dadzą spać. 

Nad wejściem brakuje klosza - klasyka.

Drzwi już dawno zgniły, więc wstawione są dolne nowe. 

Warto będzie doinwestować w zaczep ze stabilizacją i nowe opony -profilaktycznie

Importowana na handel, a odnoszę wrażenie że jest to osoba prywatna = tym lepiej. 

Powodzonka. 

Edytowane przez WojtEwa (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Czyli tak na pierwszy rzut oka oprocz tych drzwi reszta wyglada ok? Okaże sie na miejscu co i jak, na szczescie nie mam do niej daleko. 

Opublikowano

Chciałem nieśmiało zauważyć, że dokładnie takiego samego Pageanta w wersji Cabriolet miał nasz forumowicz aasp i z tego co pamiętam nawet przy niej nieźle dłubał hobbystycznie (na tyle hobbystycznie ze ma Hobby :D)

Proponuję skrobnąć do niego kilka słów.......

Opublikowano

Zajrzyj we wszystkie narożniki, bo u angielek to norma że można tam coś znaleźć

Opublikowano

No Panie i Panowie dzisiaj o 18 jestem umowiony na ogledziny. Jestem bardzo ciekawy jak sie dalej sprawy potoczą. Czy akurat ta przyczepa jest mi pisana hm? Pozdrawiam i do samego końca czekam na wasze opinie. Dzięki

Opublikowano

z kim w sensie? no jako kupujacy to ja bede wlascicielem wiec pewnie ze mna, a z drugiej strony to ie wiem? jak to musi wygladac? bezposrednio ze sprzedajacym?

Opublikowano (edytowane)

...

jako kupujacy to ja bede wlascicielem wiec pewnie ze mna, a z drugiej strony to ie wiem? jak to musi wygladac? bezposrednio ze sprzedajacym?

Wątpię że importer podpisze się nazwiskiem na tej umowie :)

Pewno będzie z Margret Teatscher, London, UK i takie tam ;)

Edytowane przez WojtEwa (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wróciłem.... Całe szczęśćie ,że zrobiłem do tej przyczepy jakieś 120km. Dzięki waszym podpowiedziom gdzie zaglądać itd, już po 15min wiedziałem ,że nie kupie tej przyczepy. Ściana przednia pod oknami zgnita, ściana boczna zgnita (widać to było po pomarszczonej tapecie i po dotykaniu palcami i duszeniu było mięciutko a np w połowie ściany  już było twardo) no i sufit w rogu w łazience mięciutki. Pan stwierdził ,że wczoraj mył ją karcherem i może gdzieś tam naleciało. Podziękowałem i do wozu. Wracając do domu nie byłem zły i w sumie nadal nie jestem bo dzięki waszej pomocy i kolegi ktory byl ze mna nie kupilem tej przyczepy.  Także gdyby z was ktoś miał jakąś przyczepe godną polecenia , proszę o info. Pozdrawiam

Opublikowano

Dobrze że podszedles do tego że spokojem i oszczedziles pieniądze.

Opublikowano

Wróciłem.... 

wiedziałem ,że nie kupie tej przyczepy...

Widzisz, kupno atrakcyjnej budki nie jest ani szybkie ani łatwe.

Ci co szukali tydzień i kupili, to albo kupili zgniłkoszrota albo mieli szczęsciofarta.

Ale nie zniechęcaj się, mamy tu wiele przykładów, gdzie cierpliwość zaoowocowała :)

Opublikowano

Dzień Dobry. Mamy kolejny piękny lipcowy poranek i zaczynamy szukanie kolejnej przyczepy :) Drodzy Państwo.... Już niebawem.... Już wkrótce..... Pojawi sie tutaj kolejne ogłoszenie nad którym bedziemy mogli podebatować :) Pozdrawiam i życze miłego dnia.