Skocz do zawartości

Wypożyczalnia towarówek Poznań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko do Wielkopolan :]  czy możecie polecić lub znacie dobrą wypożyczalnie przyczep towarowych która ma w swojej ofercie duże przyczepy z plandeką??? potrzebuje wysokość przestrzeni ładunkowej min 2m reszta wymiarów proporcjonalna ;)  Ja z wypożyczalniami to tylko miałem do czynienia z autami z www.a-1.pl (moge polecić) bo kilka lat brałem tam busy ale dużych przyczep nawet niewiem gdzie szukać :niewiem: Obdzwoniłem już kilka i wszędzie mają mniejsze :(

Opublikowano

bogaty ...a duży? jakieś wysokie stały? :hmm:  jutro zadzwonie :ok:

dzieki chłopaki za szybki odzew :ok:  jutro obdzwaniam

Opublikowano

Od Wojtasińskiego dawno temu brałem lawety. Kiedyś od padliny koło się urwało, cud że auto mi nie spadło. Chciał kasę za koło, ale po postraszeniu sądem rura mu zmiękła. Ale wybór zawsze miał duży.

Opublikowano

Kurde ciężka sprawa z taką towarówką :oslabiony:  wszystko małe a jak już się trafi duża to albo dmc 3t albo niezdatna na zagramaniczny wyjazd :oslabiony:  Szukam nadal ... mam jeszcze 4 dni ... ale szanse maleją :(

Opublikowano

Kurde ciężka sprawa z taką towarówką :oslabiony:  wszystko małe a jak już się trafi duża to albo dmc 3t albo niezdatna na zagramaniczny wyjazd :oslabiony:  Szukam nadal ... mam jeszcze 4 dni ... ale szanse maleją :(

Zobacz we Wysogotowie. Jadąc od ronda Wysogotowskiego w kierunku na Buk DW 307 ( ul. Bukowska ) masz dwie wypożyczalnie przyczep

Pierwsza, jakieś 170 metrów za rondem - zaraz za autokomisem, ( http://www.lawety.net.pl/kontakt.html ).

Druga około 1000 metrów od ronda - zaraz za skrzyżowaniem  ul. Bukowskiej i Wierzbowej ( http://przyczepki.prv.pl/ )

Do obu wypożyczalni jest wjazd tylko jadąc w/w ulicą w kierunku na Poznań.

Była kiedyś też dobra wypożyczalnia przyczep w Baranowie na ul. Przemysłowej - chyba w rejonie numeru 8, ale już pamięć nie taka jak kiedyś -  ( po prawej stronie od wjazdu z DK 92 ) jadąc z Poznania do Tarnowa  Podgórnego - pierwsza w prawo za stacją BP w Baranowie.

Opublikowano

Byłem nie dawno w firmie autopaka w Jelonku na ul. Topolowej. Mają tam sporo przyczep w wypożyczalni ,również tych dużych może  znajdziesz taką jak potrzebujesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dzieki wszystkim za pomoc :piwo:

Ostatecznie w żadnej wypożyczalni w Poznaniu i okolicy nie znalazłem przyczepy która miała interesujące mnie rozmiary lub nie nadawała sie na długą podróż Poratowała mnie jednak firma z sąsiedztwa i pożyczyła swoja :) była ciut dużawa dla mojego holowniczka ale cóż zrobić ;)  spisywał się dzielnie tylko małą kontuzje od przeładowania złapał :glasce:  ale dostanie nagrode :D

post-1137-0-59591300-1372706421_thumb.jpg

edit; powyżej kawałek pęknietej tylnej sprężyny :bzik:

Edytowane przez kit (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

:hehe:  ja jak zobaczyłem wysłanego posta to miałem inne skojarzenie :hehe:  dlatego edytowałem i dodałem opis :D