janus Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Nie będę powielał tematu ale pod linkiem: http://www.caravaningklub.fora.pl/post4960.html#4960 przedstawiłem fotki z mojej wersji minicampera w Kangoo-rku pod nazwą Kangoo Camp'oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsulki Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 janus, chylę czoła pomysł przedni Jak zrozumiałem zabudowa jest demontowalna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin T Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 mmm do dzis szkoda mi mojego kangurka, taki fajny byl Gdzies, kiedys ktos wymyslil taka wersje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 obie wersje sa bardzo fajne ....Brawo dla konstruktorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin T Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 To moze jeszcze z moich zakamarkow http://www.mike-bk.de/camper/camper.htm http://www.kangoo-carpediem.de/kangoo-videos.htm http://de.cars.yahoo.com/050415/348/t/4hvet.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Wy lepiej już nic nie pokazujcie bo zrobie pierwsze kombi w wersji kempingowej Dobra robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin T Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Do dziela Michale, do dziela. Szkoda, ze mieszkasz tak daleko, podjechalbys do mnie do pracy to pomoglbym Ci nozyczkami zrobic taki otwierany dach na spanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Marcin a gwarancja na blachę by była? Janus fajna rzecz - przyznaj się co masz zamiar zwiedzać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa_77 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Super robota Swego czasu myślałem,żeby w caddy coś takiego zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 poniżej kilka zdjęć VW Caddy w podobnej wersji, zdjęcia z kolekcji - wykonanie Niemcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel67 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Super - gratuluję pomysłu i wykonania. Teraz pozostało tylko sukcesywnie wzbogacać wyposażenie. Wiele ciekawych pomysłów można zaczerpnąć z wyprawowych samochodów off-road (z założenia przystosowanych do samodzielnego funkcjonowania). Polecam lekturę czasopisma wyprawy 4x4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Wy lepiej już nic nie pokazujcie bo zrobie pierwsze kombi w wersji kempingowej Dobra robota Szary11, pomysł ze zrobienie z mondulca kampera juz zrealizowany. Spałem tak parę nocy, jak jechałem przez Norwegię i nie było możliwości rozbicia namiotu (2 adults and 1 children). Najwiekszym problemem było przepakowanie tyłu do przodu na nocleg. Bardzo pomocny był box na dachu. Dla mnie rozwiązaniem okazały się dwie maty samopompujące 50cm (bo tyle ma mondeo w najwęższym miejscu). Spaliśmy we trójkę i było całkiem całkiem wygodnie A to jest rozwiązanie jakie widziałem na jednym z pól - dla mnie rewelacja, łatwe, wygodne i szybkie, tyle, że bardzo drogie w zakupie, no i nie ma toalety :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsulki Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 no i koniecznie trzeba pamiętać o złożeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Witam ! Myśl wydaje mi się nie nowa (mowa o spaniu w mondeo). Pamiętacie taki samochód PF125p. Po rozłożeniu oparć przednich siedzeń, oraz podniesieniu tylnej kanapy powstawało niezłe miejsce do spania. Tak z moimi rodzicami i bratem spaliśmy podczas przejazdów w Polsce. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Jak byłem mały tzn młody, bo mały to raczej cały czas jestem spałem nawet w syrence z nierozkładanymi fotelami. Przednie fotele wyciągało się z prowadnic i ustawiało bokiem. Nawet śpiworów nie mieliśmy tylko jechaliśmy z kołdrami. To było cygańskie życie. Teraz bym już tego chyba nie powtórzył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts