Skocz do zawartości

Zakupy - Co Wy na to?

Filip

Rekomendowane odpowiedzi

bd02c6451c8d58a1.jpg

W Lidlu będzie taka toaleta chemiczna za 200zł.

Czy ktoś zna taką ofertę?

Co o tym sądzicie?

Czy lepiej nowy WC firmy nieznanej czy używany za 150zł?

Trochę mi się dziwne wydaję, że ma zbiornik na wodę (15litrów) większy od zbiornika na fekalia (12 litrów). Może to błąd w druku?

Dodatkowo w ofercie płyny do toalety- zresztą czytajcie sami...

i jeszcze jedna rzecz...

Stacja energetyczna

Opis poniżej...

Co Wy na to?

Czy może to być użyteczne?

Może ktoś z Was ma takie cudo?

Ciekaw jestem jaka pojemnośc akumulatora i czy sprawdziłby się w sytuacji na "dziko"?

c39324e964424f46.jpg

ciekawe rzeczy oferuje lidl :) Co do toalety to bym wziął nową nieznanej firmy. Ja niestety nie natknąłem się nigdzie na taką oferte więc używańca kupiłem za 200zł. W sumie i tak niewiem czy ona mi się przyda kiedykolwiek... na kempingach i tak są jakieś kibelki, a jak na dziko się jest gdzieś to pod krzaczek można... :) niby w przyczepie mam łazienke i kibelek luźno by tam wszedł ale raczej nie chciałbym tam załatwiać swoje sprawy.

Co do stacji energetycznej to cena kusi :) W swoim przypadku nie widze tylko zastosowania... na chiche nic nie mam, gniazdo zapalniczki mam i w samochodzie i w przyczepie. Ale jako rezerwa prądu na rozruch mogło by to być dobre... tylko niezbyt to widze w przypadku rozruchu diesla - chociaż mogę nie doceniać tego urządzenia. Dokładniejszy opis by się przydał.

Bądź co bądź oferty ciekawe:-)

Ja tam jakoś nie czuje potrzeby posiadania chemicznego wc w przyczepie - Viki tym bardziej :).

Co do tej stacji energetyczej to jest to przydatna rzecz - i jeszcze kosztuje tyle co akumulator :).

Co do zakupów to dziś zakupiłem lustereczka - w tym Feu Vercie :) - dzięki Filip :)!

Dzięki za porady :)

Myślę że toaletę kupię. Nie będę jej używał na codzień tylko w awaryjnych sytuacjach np. w nocy.

Tomii mam nadzieję że lusterka się spiszą dobrze. Ja wypróbuje je już w czwartek, bo jadę po przyczepkę ale to już w osobnym poście... :):)

Pozdrawiam :)

Jeżeli to będzie firmowa Thetford to jest to najlepsza marka toalet przenośnych (producent słynnych Porta Potti). Co do płynów to i tak trzeba dokupic pojemniki po ok. 2 - 2,5l (cena razem ok. 100zł)

Jeżeli zaś chodzi o oferte Lidla to jest też w niej do kupienia od jutra (22.05) campingowy zestaw satelitarnej TV za 499 zł obejmujący wszystko (oprócz odbiornika TV) zasilane na 230/12 V i mieści się w walizce :)

Nie powiem podobuje mi się to, ale z prozaicznych powodów ... jeszcze nie w tym roku :)

I stało się...

Zakupiłem toaletę przenośną w Lidlu z gwarancją THETFORDa :)

Myśle że będzie "służyć" a teraz trzeba kupić ... przyczepę! :):)

Jadę po nią w czwartek :)

Jak wrócę to się pochwalę :)

Pozdrawiam :)

• 9 lat później...
  • 5 tygodni później...