baja02 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Towarzystwo Statecznych Karawaningowców kończy sezon turystyczny w dniach 14-16.09. na kempingu w Pieckach. Jakie to lato było, takie było, ale szkoda, że juz kończy się : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Co tak wcześnie? Ja będę kończył w połowie października bo wtedy skończy mi się urlop Znając życie będę siedział nad Siemianówką z wędką w ręku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baja02 Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 To jest oficjalne zakonczenie i nie oznacza to, ze przyczepy i kampery idą "na kolki". Ja co tydzień od czwartku godzin południowych do niedzieli wieczór jestem w plenerze. Teraz u nas rozpoczęły się grzyby i wędrujemy po lasach. Trwa to do ostatnich grzybków. Życzę Ci połamania kija. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Znając życie będę siedział nad Siemianówką z wędką w ręku Pozazdrościć toż to najlepsza pora na drapieżnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 To jest oficjalne zakonczenie i nie oznacza to, ze przyczepy i kampery idą "na kolki" No to mnie uspokoiłeś Teraz u nas rozpoczęły się grzyby i wędrujemy po lasach. Udanego grzybobrania Ja pewnie podczas slabych brań też wskocze w jakiś zagajniczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Towarzystwo Statecznych Karawaningowców kończy sezon turystyczny w dniach 14-16.09. na kempingu w Pieckach.Jakie to lato było, takie było, ale szkoda, że juz kończy się : Nazwa =TSK= rewelacja jeżeli stara to przegapiłem, jeżeli nowa to tym bardziej -rewelacja WSTĘPUJĘ A do Piecek (Piecków ) mi troche daleko - szkoda Ale sezonu jeszcze nie koniec. Właśnie kończę pewną zabudowę (po zakończeniu będzie fotorelacja) i sezon - tym razem camperowy (szumna nazwa ) dopiero rozpocznę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 U mnie sezon skonczy sie chyba po nowym roku jak dobrze pojdzie Zamierzamy wybrac sie na Sylwka do Berlina, zrobimy troche zamieszania pod brama Brandemburska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baja02 Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Towarzystwo Statecznych Karawaningowców kończy sezon turystyczny w dniach 14-16.09. na kempingu w Pieckach.Jakie to lato było, takie było, ale szkoda, że juz kończy się : Nazwa =TSK= rewelacja jeżeli stara to przegapiłem, jeżeli nowa to tym bardziej -rewelacja WSTĘPUJĘ A do Piecek (Piecków ) mi troche daleko - szkoda Ale sezonu jeszcze nie koniec. Właśnie kończę pewną zabudowę (po zakończeniu będzie fotorelacja) i sezon - tym razem camperowy (szumna nazwa ) dopiero rozpocznę Wstępuj! Wejdź na stronę www.caravaning.32.pl Do Piecek z Madrytu jest daleko ale nie z Bielska. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts