Kristofer Posted March 2 (edited) 22 godziny temu, bart123 napisał: Niema nic do ukrycia, nie czuje potrzeby rozpisywania się co do szczegółu przy tych okazach, ale jak ktoś będzie potrzebował ich to jestem. Obejrzałeś, zobaczyłeś, oceniłeś - super! Ty, nie czujesz, ale inni może chętnie by coś o tych przyczepach przeczytali Wypadałoby napisać choć po kilka bardziej szczegółowych zdań w temacie, do którego odnośnik Ci podałem, ale skoro nie chcesz podzielić się z innymi swoimi odkryciami, to namawiać nie będziemy PS Wyobraź sobie, jak wyglądałoby to Forum, gdybyśmy wszystko omawiali sobie szczegółowo jedynie na "priv" Edited March 2 by Kristofer (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted March 2 (edited) 21 godzin temu, bart123 napisał: To też uczyniłem przestrzegając przed tymi ofertami Tylko od ostrzegania mamy inny dział, stworzony właśnie po to Edited March 2 by jacek00 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
smok_wawelski Posted March 2 Na tym polega forum, aby nie tylko brać, ale i dawać jakąś wiedzę od siebie. .......Nawet nie tylko na tym forum - to ogólnie idea raczej wszystkich for biorę i daje lecz niestety nie wszyscy tak to postrzegają. Wlasnie to branie i dawanie jest wg mnie nie tylko właściwą ideą koleżeńskiej pomocy lecz przede wszystkim ten schemat powoduje to że z czasem forum staje się kopalnia wiedzy dla jego użytkowników. .... Wyobraź sobie, jak wyglądałoby to Forum, gdybyśmy wszystko omawiali sobie szczegółowo jedynie na "priv" Twoja emotikona mówi nie wiem - ja wiem Krzysztof - po prostu żałośnie i bezwartościowo bowiem stałoby się swoistą książka adresową a nie kopalnią wiedzy jak napisałem wyżej Wysłane przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
jarekvolvo Posted March 2 Jakoś powoli odnoszę wrażenie, że kolega Bart wcale tej cepki na oczy nie widział.... . Wszak to nie filozofia napisać "tu mokro, tam urwane"... atmosfera tajemniczości sprzyja spekulacjom co do rzetelności... . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted March 2 1 godzinę temu, jarekvolvo napisał: Jakoś powoli odnoszę wrażenie, że kolega Bart wcale tej cepki na oczy nie widział.... . Wszak to nie filozofia napisać "tu mokro, tam urwane"... atmosfera tajemniczości sprzyja spekulacjom co do rzetelności... . Sugerujesz, że na forum się pojawiają osoby, które celowo chcą popsuć opinie sprzedającym? Na przykład swojej konkurencji... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jarekvolvo Posted March 2 Nic nie sugeruję. Zastanawiam się, dlaczego autor postu tak usilnie unika wyjaśnienia, dlaczego zdyskwalifikował ofertę, Hasło "szczegóły na priv." nie jest wyjaśnieniem - jak to słusznie zauważyli Krzyśki... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart123 Posted March 2 (edited) Panowie za chwilę wymyślicie jeszcze tuzin teorii spiskowych, a jako że kolega pytał na priv i opisałem stan bliżej to wklejam tutaj. Steckerman, podłoga cała się ugina, od spodu mokra w wielu miejscach, sklejka się już rozwarstwia. W środku łazienka cała podklejona partacko silikonem, ściana lazienki wyklejona tapetą. Cała przyczepa w środku wydaje się pobielona farba aby ukryć zacieki. Zapach stęchlizny. Z przodu sprawdzałem pod kanapa łączenie podłogi i ściany, oczywiście miękkie że palec można wsadzić. Z zew przyczepa wygląda pięknie poza kilkoma miejscami poklejonymi silikonem zamiast uszczelniaczem stąd pewnie zacieki. Generalnie ulepek, w rozmowie tele z sprzedawca jak zacząłem wymienić Pan sprzedawca skwitował "rozumiem, że się nie spodobała". Pan sprzedawca mami indealnym stanem i wg niego jedyny problem to pęknięty klosz lampy który skleił. Knaus w znacznie lepszym stanie ale i tak podłoga cała tańczy i pracuje, widoczne mokre elementy podłogi i też sklejka się już rozwarstwia od spodu. Knausa więcej szczegolnie już nie weryfikowałem bo po powyższym już ją zdyskwalifikowalem. Edited March 2 by bart123 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kristofer Posted March 2 (edited) Nie mogłeś tak od razu Jak widać, zbyt dużo pisania te przyczepy nie wymagały. Edited March 2 by Kristofer (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart123 Posted March 2 Pierwszego posta napisałem jeszcze na gorąco wracając autem z oględzin, więc Panowie trochę więcej luzu i już nie zaśmiecajmy wątku Quote Share this post Link to post Share on other sites
marek8a Posted March 3 Dzięki za wszystkie porady. Kupiłem Burstnera 435TS i jestem mega najarany na pierwszy wyjazd. Już się umawiam na montaż Trumy B10 (kupiona przed chwilą) i solarów. 😁😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Artur1983Jed Posted March 3 5 godzin temu, marek8a napisał: Dzięki za wszystkie porady. Kupiłem Burstnera 435TS i jestem mega najarany na pierwszy wyjazd. Już się umawiam na montaż Trumy B10 (kupiona przed chwilą) i solarów. 😁😁 Fajnie, że sie udało. Wrzuć jakąś fotke tegoż nabytku🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wienio i Ulka Posted March 3 Gratulacje - super przyczepa używam podobną od 3 lat (Burstner Averso Fifty 420 TS) i jestem b. zadowolony Twoja podobna tylko większa - powodzenia i do zobaczenia na campingach Quote Share this post Link to post Share on other sites
marek8a Posted March 5 Tak to wygląda. Dzięki jeszcze raz za pomoc wszystkim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted March 5 Gratulacje! Szkoda że knajpy zamknięte bo by był powód do oblewania Quote Share this post Link to post Share on other sites
Artur1983Jed Posted March 5 Super! Niech dobrze sluży👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites