maciej68 Posted March 28, 2013 Super pomysł! Jakby co, służę pomocą w Zielonej Górze i okolicach Maciek' Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted March 29, 2013 Witam, Jeśli chodzi o okolicę Ciechocinka lub bliżej nie określoną odległość ( w ramach rozsądku) to walcie jak w dym jestem ZA , choć tak sobie myślę że już jest rozbudowana lista tych co mogą pomóc i myślę że nie było by złym pomysłem rozszerzenie tej listy o właśnie tą informację czyli pomoc przy zakupie/ oględzinach sprzętu. A mam tu na myśli temat prowadzony przez naszego kolegę "Ptaku" http://forum.karawaning.pl/topic/7199-sos-forumowe-assistance/ Pozdrawiam serdecznie. Jacku jak najbardziej masz rację - podobny temat istnieje, pamiętaj jednak, że kącik Przyjaciele w którym mamy forumowy Assistance jest widoczny dopiero dla osób które mają 50 postów. Tu autorowi pomysłu chodziło o pomoc osobą które dopiero startują, zaczynają przygodę zarówno z forum jak i z karawaningiem. Autorowi pomysłu nie chodziło o to żeby ktoś mi obejrzał przyczepę w Koszalinie. Bardziej chodzi o wzięcie inwestora za rękę i pokazanie mu - "Tu musisz oglądać, o widzisz coś tu było nie tak, ktoś już tu coś grzebał". Dlatego również osobą które piszą "ja się nie znam, ale jak mogę to pomogę" z całego serca dziękuję, ale nie chodzi o to żeby "ślepy prowadził za rękę ślepego". Quote Share this post Link to post Share on other sites
California Posted March 29, 2013 Witam, Tomii faktycznie nie zastanowiłem się głębiej nad istotą sprawy i muszę przyznać wam rację, proszę o wybaczenie napisanie nie przemyślanego postu :blagac: . Postaram się poprawić i więcej takich gaf nie popełniać , człek się całe życie uczy . Pozdrawiam serdecznie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Werusie Posted April 22, 2013 Pomysł dobry i naprawdę przydatny dla nowicjuszy zakupujących swoją wymarzoną przyczepkę. Nam przy kupnie drugiej i trzeciej przyczepki pomógł kolega irek w ,który zawsze był chętny do takich oględzin -z każdego zakupu byliśmy bardzo zadowoleni dodam jeszcze ,że drugą naszą przyczepę potem sam od nas odkupił, a wcześniej dużo pomagał przy modernizacji instalacji wodnej i przy założeniu większej bakisty.Także polecamy pomoc kolegi- irka w. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fish Posted April 22, 2013 Białystok i okolice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michalc3 Posted April 23, 2013 Ja tam chętnie pooglądam z kimś przyczepkę. Co prawda fachowiec ze mnie marny, ale kilka widziałem - ewidentne problemy powinienem dojrzeć. Niestety, w moim przypadku duże problemy z organizacją czasu, ale jak będę na miejscu - czemu nie :-) Górny Śląsk - okolice Mikołowa - to najszybciej. Gdzieś dalej - wcześniej się dogadamy i wtedy będę prosił o transport. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaroslaw-d Posted April 30, 2013 Częstochowa i okolice, Jarek Quote Share this post Link to post Share on other sites
kit Posted May 10, 2013 Kilkukrotnie już byłem na oględzinach dla forumowych kolegów i nadal można się do mnie zwracać, w miare możliwości pomoge kit - Tomek ... Poznań i okolice, kontakt PW lub tel w profilu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartekzg Posted May 13, 2013 Bardzo dobry pomysł - mi już się sprawdził dzięki Tymarowi zaoszczędziłem sporo czasu i pieniędzy na dojazd. Oczywiście ja również służę pomocą w Zielonej Górze i okolicach - ile będę umiał tyle pomogę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
oSa Posted May 13, 2013 Witam Głogów w promieniu około 30km. Służę pomocą. Kontakt najlepiej telefoniczny.Pozdro oSa Quote Share this post Link to post Share on other sites
kit Posted May 20, 2013 Nie ma jeszcze tematu w którym można podziękować koledze za oględziny, więc w tym miejscu chciałbym jeszcze raz ... bardzo podziękować Maćkowi (maciekzal) za fatyge i poświęcony czas Maciej dziękuje bardzo Quote Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Posted May 21, 2013 kit to jest również temat do tego (zgodnie z pierwszym postem) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kit Posted May 21, 2013 Faktycznie, dzieki nie doczytałem ... Osoby którym pomoc została udzielona również proszę o dodanie swojej opinii na temat pomagającego, podziękowań itp, w tym temacie. ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beltomek Posted May 26, 2013 Witam. Z opolskiego. Czasami przywożę przyczepki z Holandii dla znajomych i znam się na tym. Jeśli ktoś szuka konkretnego modelu to pomogę. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
BernadettaJerzy Posted June 5, 2013 Nowym karawaningowcom pomogę przy oględzinach stanu technicznego w komisach w Bieruniu. Jurek Quote Share this post Link to post Share on other sites