petek Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Gdzie w Warszawie mogę kupić gumowe przewody gazowe? Pewnie Campotur (kosmiczne ceny), ale może ktoś z Was wie, gdzie się takie kupuje niedrogo, np. na metry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawwl Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Każdy market budowlany, sklepy z częściani do sprzętu AGD np ul.Radzynińska Vis a vis OBIego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Bez problemu znajdziesz też w Obi czy Castoramie Pamiętaj że według prawa taki przewód nie powinien mieć więcej niż 3 metry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Każdy market budowlany, sklepy z częściani do sprzętu AGD np ul.Radzynińska Vis a vis OBIego potwierdzam, firma INTERLOOP znajdująca się w Warszawie, przy ulicy RADZYMIŃSKIEJ 163 (naprzeciwko OBI na Zaciszu) tel.0-22 678-23-16, 0-22 678-63-63 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted September 2, 2007 Author Share Posted September 2, 2007 Dzięki bardzo za odpowiedzi. W przyszłym tygodniu ruszam na zakupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Jle potrzebujesz tego przewodu ? Mam na zbyciu odcinki 1,5m mogę Ci odstąpić jak sobie przyjedziesz odebrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 W sklepie z artykułami gumowymi na ul. Puławskiej przy Dolnej. Kupowałem tam w lipcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsulki Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Takie coś znalazłem: http://moto.allegro.pl/item240852983_waz_gumowy_dogazu_z_obu_stron_koncowka1_4_kena.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Przewody kupione. Oferta z allegro jest droga, bo w Leroy Merlin za 1 m zapłaciłem 3zł z groszami. Wygląda solidnie. Jutro przystępuję do montażu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margo05 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Kolega dobrze polecał Interloop, tam przewód jest za 3 zł za metr, opaski po 1,20 zł., reduktor można u nich kupić przez Allegro za 16 zł. z wyjściem motylkowym 1/2". Na miejscu znalazłam też końcówki właśnie do przyczep, sama kupiłam taką redukującą z dużego reduktora na małą butlę (montowaliśmy 5 kg polską). I jeszcze lampkę kupiłam z małą butlą 1 kg. Ja tam trafiłam przez Allegro i bardzo się cieszę, bo mają spory wybór i mieli najniższe ceny na Allegro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts