Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Zależy jaką masz kuchenkę elektryczną (szerokość).

Pewnie jak w standardowych brakuje blachy dookoła i trochę zabawy będzie potrzebne przy zastabilizowaniu i wypoziomowaniu szafki.

Opublikowano (edytowane)

Jak dla  mnie to tylko czajnik elektryczny bezprzewodowy ,pod kontrolą !.

Zalinkowana przez Ciebie szafka jest za wysoka co do wielkości blatu jaki posiada .Położysz na nią kuchenkę, na kuchenkę pewnie jakieś gary , do garów też pewnie coś i co się stanie ? , będzie mało stabilna . Minusem jest też brak regulownych nóżek.

Pod kuchenkę musisz znaleść coś z wiekszym blatem ,bardziej szerszą .

Coś takiego jak:  VALGORGE,   VILLENEUVE,OMICRON albo ROMA ,szafki te posiadają regulowane nóżki  

http://www.sklep.kempingowe.pl/index.php?cat_id=53&page=0&view=3&sort=default

Edytowane przez Maras (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@>PATTI73

stolik < zerknij, polecam

Pozdrawiam,

Stolik który zalinkowałeś ma 29 cm wysokości !! więc nie bardzo nadaje się aby postawić na nim kuchenkę do gotowania . 

Opublikowano (edytowane)

Taki juz mam dla dzieci, faktycznie jest stabilny ale na kolanach to słabo się gotuje, myśle że ROMA będzie dobra, pooglądałam i uważam że starczy nie tylko najeden sezon. Wygląda dość porządnie.

Chyba że macie inne doświadczenia w ta szafką

Edytowane przez PATI73 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Stolik który zalinkowałeś ma 29 cm wysokości !! więc nie bardzo nadaje się aby postawić na nim kuchenkę do gotowania . 

@ > Maras

Cóż powiedzdzieć, będę p i s a ć  p o w o l i, 

zachęcam i zapraszam odwiedzić najbliższy DECATHLON tam wybieraj i przebieraj w rozmiarach itd, itp.

Pozdrawiam,

PS

Moj w/w link to jest wskazówka, kierunek ... poszukiwań.

Opublikowano

@ > Maras

Cóż powiedzdzieć, będę p i s a ć  p o w o l i,

zachęcam i zapraszam odwiedzić najbliższy DECATHLON tam wybieraj i przebieraj w rozmiarach itd, itp.

Pozdrawiam,

PS

Moj w/w link to jest wskazówka, kierunek ... poszukiwań.

Jak masz pisać powoli to lepiej nic nie pisz....

Opublikowano

Typowa szafka kuchenna powinna mieć blat aluminiowy - niepalny. Ta z mojej aukcji nie posiada takiego blatu. 

Szafka z blatem aluminiowym i najlepiej osłoną przeciwwietrzną - coś jak poniżej:

Ten sam producent CAMP4 - cena niestety trochę wyższa. 

1308895929.gif

PS. nóżki są regulowane w pewnym stopniu - nakrętki ze stopkami. Szafka to nie stolik z regulowanymi nogami w szerokim zakresie. 

Opublikowano

Dlaczego  używacie dodatkową kuchenkę wystawioną na zewnątrz, skoro w przyczepie stoi  kuchnia gazowa z piekarnikiem a czasem  nawet z grillem ?

Widziałem taką sytuację:  w przyczepie stoi "wypucowana " kuchenka a na zewnąrtrz w przedsionku,  wokół gorących garów biegają dzieci. Myślałem, że zawału serca dostanę. Ja rozumiem, że czasami jest taka potrzeba, ale wiem też, że niektórzy tak kochają wszystkie szpeja które dotyczą karaweningu, że kupują je bez zastanowienia.  Myślę, że nikogo nie obraziłem i zdaję sobie sprawę, że to co napisałem ma się nijak do powiedzenia   "wolność Tomku w swoim domku"

Opublikowano

nie chodzi bynajmniej o gadżety, tylko o funkcjonalność kuchni w przyczepie brak miejsca oraz zapaszki, wilgoć i tp.

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego  używacie dodatkową kuchenkę wystawioną na zewnątrz, skoro w przyczepie stoi  kuchnia gazowa z piekarnikiem a czasem  nawet z grillem ?

Widziałem taką sytuację:  w przyczepie stoi "wypucowana " kuchenka a na zewnąrtrz w przedsionku,  wokół gorących garów biegają dzieci. Myślałem, że zawału serca dostanę. Ja rozumiem, że czasami jest taka potrzeba, ale wiem też, że niektórzy tak kochają wszystkie szpeja które dotyczą karaweningu, że kupują je bez zastanowienia.  Myślę, że nikogo nie obraziłem i zdaję sobie sprawę, że to co napisałem ma się nijak do powiedzenia   "wolność Tomku w swoim domku"

@> sankrystian napisał > ... Myślę, że nikogo nie obraziłem ...

...każdy orze tak jak może.

śniadanie, obiad i kolacja  < zdjęcie #2=zestaw (stoliki) śniadanie i kolacje

... do obiadu wystawiamy 3-ci większy stolik, korzystamy ze wszystkich.

Grilujemy, pieczemy i gotujemy pod gołym niebem. Taki mamy nawyk od wielu lat.

Pozdrawiam,

W przyczepie gotujemy tylko na trasie, wyjątkowo i tylko wtedy jak pada deszcz.

Edytowane przez ired (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Nie śmiejcie się ze mnie po przeczytaniu mojego pytania:  jakich kuchenek używacie (elektrycznych czy gazowych), czy wystarcza dwupalnikowa ???

Moja żona wszystkie moje argumenty wsadziła do śmieci i oznajmiła mi, że dzieci z nami nie jeźdżą i że nie będzie gotowała w nagrzanej przyczepie, podczas gdy ja siedzę np. przy piwku.