dranja Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Po 3 tygodniach wakacji nad morzem i krótkim powrocie do rzeczywistości w Krakowie,udało nam sie wyjechac jeszcze na tydzień do Żywca. Wyjazd spontaniczny,bez planu. Objechawszy jezioro Żywieckie dookoła wybraliśmy kemping C'est La Vie ( www.campingcestlavie.com ). Nieduży kemping prowadzony przez Holendrów,świetnie wyposażony,zadbany,sanitariaty czyste,ciepła woda cały dzień, miejsce na ognisko, dwa stoły do ping-ponga,plac zabaw dla dzieci. Pogoda nam nawet dopisała (tylko dwa dni pochmurne),więc o nudzie nie było mowy Krótka fotorelacja: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Byłem kiedyś na tym kempingu- naprawdę warty polecenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 a masz więcej fotek tego pola, otoczenie.... Powiedz mi jeszcze jak sie sprawuje przedsionek ....?????Pozdrawiam serek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranja Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 serek1, do przedsionka musieliśmy sie przyzwyczaić....i powiem szczerze że nawet go polubiliśmy Na pewno jest szerszy od standartowych, no i wzbudza zainteresowanie Co do zdjęć z kempingu,to wklejam poniżej wszystko co posiadam Nasze "tyły" Kuzynka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witus Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Zdjęcie 3 od góry - super . Dzięki za info, nie mam daleko pewnie się przyda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszon Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 HA! przedsionek wasz reprezentuje sie naprawde bardzo oryginalnie.... poznam go wszedzie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranja Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 kiszon, OBY!! Zapraszam gdy tylko nas wypatrzysz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Super miejsce i tak blisko mnie .Powiedz mi co to za przyczepa jeśli pamiętasz (nazwa ,jak rozkładana itp) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranja Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Marku niestety nazwy nie znam :/ Przyczepką przyjechali mało kontaktowi Holendrzy,których wiecznie nie było na kempingu.... Wyglądało to to jak mała przyczepka towarowa z plandeką.....a tu...chwycili za tą "plandekę", pociągnęli (jak harmonijkę,patrząc na zdjęcie to w prawą stronę) i staneło to co na zdjęciu...widzisz tam takie dwa ukośne stelaże,one leżały na ściankach przyczepy....rozkłada się to w parę minut. W środku tego nie ogladałam ale wydaje mi się że w przyczepce jest łóżko, po lewej stronie (jak patrzysz na zdjęcie) była kuchenka gazowa i jakaś miniaturowa kuchnia,zadaszona. Mam nadzieję że zrozumialeś coś z tego co dość chaotycznie starałam Ci się przekazać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
11thebest Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 ..kurde, przegladam ta stronke i jakos niemoge dojsc do cennika , moze ktoś bardziej ''czyaty'' niz ja mi pomoże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranja Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 11thebest, ja Ci napiszę co pamiętam: os. dorosła 10zł, dziecko 5zł, prąd 8zł, przyczepa 12zł, auto osobowe 2zł, pranie w pralce 10zł...nie wiem jak z ceną za kamper, prysznice bezpłatne, to chyba tyle Jeśli jeszcze coś Cię nurtuje to pisz, jeśli będe wiedziała to na pewno odpowiem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts