Serek Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 hehehe mineło juz mi 25 latek i z tego powodu wszystkim którzy złorzyli mi zyczonka chciałem bardzo serdecznie podziękowac.... Pozdrawia człek przeżywszy ćwierć wiecze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip85-87 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Spużnione ale szczere życzenia urodzinowe po linii karawaningowej jak i esperowej przesyła Filip Jezusie jaki jesteś już stary - normalnie szok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Wiem co przeżywasz... sam to przechodziłem kilka miesięcy temu Łącze się w bólu i radości Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz sto lat!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranja Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 serek1, szary11, Chłopaki nie straszcie! Ja będę to przeżywala w listopadzie....jest aż tak strasznie Pozdrawiam, Ania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Serek1,Szary11,dranja Ale mnie rozbawiliście Ciekawa jestem co będziecie mówili ja Wam stuknie 2 x 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 serek1, szary11, Chłopaki nie straszcie! Ja będę to przeżywala w listopadzie....jest aż tak strasznie Po 25 możla lata liczyć w ćwierćwieczach Wiesz jak to dziwnie? Troche byłem zmieszany w zeszłym roku... a tak na marginesie też jestem listopadowy Ciekawa jestem co będziecie mówili ja Wam stuknie 2 x 25 Strach się bać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 Ciekawa jestem co będziecie mówili ja Wam stuknie 2 x 25 Strach się bać dlaczego tak sądzisz szary??? pomysl jestesmy w tym wieku i mamy juz swoje przyczepki jakie kto ma , takie ma , ale własne) ....to teraz pomysl jakie bedziemy mieli ( przyczepy-kampery) za kolejny ćwierć wiecze jaka to miła perspektywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 pomysl jestesmy w tym wieku i mamy juz swoje przyczepki jakie kto ma , takie ma , ale własne) ....to teraz pomysl jakie bedziemy mieli ( przyczepy-kampery) za kolejny ćwierć wiecze No właśnie. Ja ćwierć wieku temu jeżdziłam z namiotem . Nie mieliśmy też samochodu-wszystko trzeba było dżwigać na własnych ramionach. Niestety dorobiłam się "tylko" własnej niewiadówki,ale nie narzekam. Teraz , gdy jeżdzimy już sami,bez dzieci,w zupełności nam wystarcza. Zyczę ,Wam żebyście w następnym ćwierćwieczu dorobili się wypasionych przyczep-camperów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 życzymy tego sobie i wszystkim których bedzie mozliwość spotkania i pogadania o karawaningu za nastepne 25 lat, oczywiście z lepszymi domkami na kółkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Teraz , gdy jeżdzimy już sami,bez dzieci, i to jest najlepsze w tym wieku nie mowie ze z dziecmi nie ma radochy, ale po dobrze spelnionym obowiazku, czlowiek jest wolny jak ptak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Strach się bać dlaczego tak sądzisz szary??? Ile rzeczy się może zmienic, że nie wiem co może spotkac w przyszłości Ale do namiotu nie chciałbym już wrócic hiehie No to jeszcze raz spełnienia marzeń!!! Ale tym razem wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 O, z powodu braku dostępu do sieci składam Serkowi i Szaremu serdeczne choć spóżnione życzenia wiecznych wakacji na najlepszych kempingach świata. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 O, z powodu braku dostępu do sieci składam Serkowi i Szaremu serdeczne choć spóżnioneżyczenia wiecznych wakacji na najlepszych kempingach świata. Jacek. z mojej strony dziekuje , ale szaremu bedziemy winszować w listopadzie , ale na dobry poczatek szary... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Ach, tyle tych nieprzeczytanych postów... Ale nic to, się jeszcze raz pożyczy. Z lekka zawstydzony, Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dranja Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Wiesz jak to dziwnie? Troche byłem zmieszany w zeszłym roku... a tak na marginesie też jestem listopadowy Szary to może mały urodzinowy zlocik w listopadzie? Gdzieś w połowie drogi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts