Piotrekm13 Posted January 14 14 minut temu, pjetko napisał: Halo halo, gdzie Hel, gdzie Jastarnia? Mi @Suzu4x4 robił aptekę, bo wieża z zagadki stała 5 m od granicy Dokładna lokalizacja ma być To nawet nie Jastarnia, tylko w lesie mniej więcej w połowie między Jastarnią a Kuźnicą. A tak w ogóle to nad morzem Bałtyckim Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted January 14 3 minuty temu, Suzu4x4 napisał: ie aptekę tylko wieża znajduje się poza granicami PL Cień był w Polsce i widok był na Polskę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted January 14 2 minuty temu, pjetko napisał: Cień był w Polsce i widok był na Polskę dobra uznaję warunkowo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bombee Posted January 14 @danielpoz podał najbliższą lokalizację, to teraz chyba on powinien. Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted January 14 (edited) 6 godzin temu, Bombee napisał: @danielpoz podał najbliższą lokalizację, to teraz chyba on powinien. Ty odgadłeś Westerplatte, a z bunkrem wszedł w kolejkę @Prusiak, zanim coś zadałeś. Mamy więc dwóch zwycięzców którzy nic nie zadali. Dogadajcie się Edited January 14 by filipert (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted January 14 To daje łatwiznę żeby nie było przestojów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted January 15 5 godzin temu, Bombee napisał: Rynek w Toruniu? Pierwsza część się zgadza ale druga zupełnie błędna😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamH Posted January 15 Kraków - Rynek . Przecznica z prawej to św. Jana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted January 15 5 godzin temu, AdamH napisał: Kraków - Rynek . Przecznica z prawej to św. Jana. Oczywiście👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamH Posted January 15 Do jakiego portu przyciągnąłem to cudo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbek Posted January 17 W dniu 16.01.2022 o 00:16, AdamH napisał: Do jakiego portu przyciągnąłem to cudo? mazurskiego Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbek Posted January 17 będę strzelać - Wilkasy Quote Share this post Link to post Share on other sites