Baltazar Posted December 18, 2021 (edited) To jak potrzebujecie kawę na ławę to gdzie są zaparkowane pojazdy samochodowe i co widać w tle ? Suzu ciepło Koledzy trochę kreatywności ! Edited December 18, 2021 by Baltazar (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
patriks Posted December 18, 2021 W tle widać zachód słońca a pojazdy na parkingu są zaparkowane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted December 18, 2021 a parking znajduje się w miejscowości której nazwa pokrywa się z tym co niemal każdy kierowca nosi w kieszeni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baltazar Posted December 18, 2021 (edited) Brawo Suzu4x4 ! to się nazywa kreatywność podałeś prawidłową odpowiedż w formie zagadki, teraz twoja kolej. Wszyscy pozostali też odpowiedzieli poprawnie, BRAWO ! Po powiększeniu widać odpowiedż W miejscowości Klucze. Edited December 18, 2021 by Baltazar (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted December 18, 2021 nazwa pasma górskiego na którym znajduje się widoczny na zdjęciu stok : można googlować i lensować Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted December 18, 2021 Wzgórza Trzebnickie Luxury Royal Premium Ski Resort Machnice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted December 18, 2021 7 minut temu, pjetko napisał: Wzgórza Trzebnickie Luxury Royal Premium Ski Resort Machnice lokalizacji ze zdjęcia nie usunąłem ?? bo nie sądzę żebyś tam był zadajesz edit. dobra sprawdziłem. można wygooglać. myślałem że to takie za.upie że lensy nie znajo Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted December 18, 2021 (edited) 21 minut temu, Suzu4x4 napisał: lokalizacji ze zdjęcia nie usunąłem ?? Nieee.... ja nie szukam przez obrazy i dane ze zdjęć 21 minut temu, Suzu4x4 napisał: bo nie sądzę żebyś tam był to fakt, ale: 1. Ze względu na wielkość tego ośrodka, odrzuciłem wszystko dalej od Wrocławia niż 100km, wszak raczej byś nie gonił na drugi koniec PL za małym stokiem (widać przecież, że to na nizinach, więc długiego zjazdu tam nie może być) mając w zasięgu Sokolec, CZG, Zielenic, Kopę, Szklarską itd... a tamte ośrodki znam i wiem jak wyglądają. Poszukiwania więc zawęziłem do okolic Wrocławia 2. Wiedziałem, że pod Trzebnicą jest coś nowego i tylko wystarczyło utwierdzić się, że to jest dobry kierunek poszukiwań Ciekawi mnie tylko, czy przebili długością Maltę dla poznaniaków i Szczęśliwice dla warszawiaków Gdzie to jest, wystarczy miejscowość: Edited December 18, 2021 by pjetko (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted December 18, 2021 2 minuty temu, pjetko napisał: Nieee.... ja nie szukam przez obrazy i dane ze zdjęć to fakt, ale: 1. Ze względu na wielkość tego ośrodka, odrzuciłem wszystko dalej od Wrocławia niż 100km, wszak raczej byś nie gonił na drugi koniec PL za małym stokiem (widać przecież, że to na nizinach, więc długiego zjazdu tam nie może być) mając w zasięgu Sokolec, CZG, Zielenic, Kopę, Szklarską itd... a tamte ośrodki znam i wiem jak wyglądają. Poszukiwania więc zawęziłem do okolic Wrocławia 2. Wiedziałem, że pod Trzebnicą jest coś nowego i tylko wystarczyło utwierdzić się, że to jest dobry kierunek poszukiwań Ciekawi mnie tylko, czy przebili długością Maltę dla poznaniaków i Szczęśliwice dla warszawiaków swoją drogą polecam Wzgórza Trzebnickie . Wiele ciekawych i malowniczych miejsc, przy dobrej pogodzie widać Ślężę, Góry Sowie a czasem nawet Śnieżkę O mały włos byśmy tam nie zamieszkali ale doszliśmy do wniosku że jednak zostajemy we Wrocławiu bo jak przyjdą dzieci to będzie kłopot z dojazdami może na emeryturę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted December 21, 2021 W dniu 18.12.2021 o 18:07, pjetko napisał: Nieee.... ja nie szukam przez obrazy i dane ze zdjęć to fakt, ale: 1. Ze względu na wielkość tego ośrodka, odrzuciłem wszystko dalej od Wrocławia niż 100km, wszak raczej byś nie gonił na drugi koniec PL za małym stokiem (widać przecież, że to na nizinach, więc długiego zjazdu tam nie może być) mając w zasięgu Sokolec, CZG, Zielenic, Kopę, Szklarską itd... a tamte ośrodki znam i wiem jak wyglądają. Poszukiwania więc zawęziłem do okolic Wrocławia 2. Wiedziałem, że pod Trzebnicą jest coś nowego i tylko wystarczyło utwierdzić się, że to jest dobry kierunek poszukiwań Ciekawi mnie tylko, czy przebili długością Maltę dla poznaniaków i Szczęśliwice dla warszawiaków Gdzie to jest, wystarczy miejscowość: Jakaś podpowiedź? Bo zagadka zdechła Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted December 21, 2021 Hmm... myślałem, że będzie proste, bo kolor osłon jest specyficzny i karczma pod spodem też... widocznie lensy we mgle głupieją Podpowiedź: Hybryda (nie mylić z samochodami hybrydowymi) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted December 21, 2021 24 minuty temu, pjetko napisał: Hmm... myślałem, że będzie proste, bo kolor osłon jest specyficzny i karczma pod spodem też... widocznie lensy we mgle głupieją Podpowiedź: Hybryda (nie mylić z samochodami hybrydowymi) ja się powstrzymałem z odpowiedzią bo jestem tam bardzo często i niebieska kanapa dość znana . podejrzewam że po prostu większość ludzi przed końcem roku zawalona jest robotą i nie ma czasu na googlowanie czy zabawy w zagadki nie mniej jednak pomimo iż znam miejsce podpowiedzi z hybrydą nie kleję chyba że chodzi o tą samotną gondolkę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted December 21, 2021 1 godzinę temu, pjetko napisał: Hybryda (nie mylić z samochodami hybrydowymi) Hybrydowa jest teraz szkoła, praca, wojna hybrydowa już jest, a nawet seks hybrydowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted December 21, 2021 3 minuty temu, Cathay napisał: Hybrydowa jest teraz szkoła, praca, wojna hybrydowa już jest, a nawet seks hybrydowy. Że co? Trochę razem, a trochę osobno? Godzinę temu, Suzu4x4 napisał: ja się powstrzymałem z odpowiedzią bo jestem tam bardzo często i niebieska kanapa dość znana . podejrzewam że po prostu większość ludzi przed końcem roku zawalona jest robotą i nie ma czasu na googlowanie czy zabawy w zagadki nie mniej jednak pomimo iż znam miejsce podpowiedzi z hybrydą nie kleję chyba że chodzi o tą samotną gondolkę Kończ Waść, wstydu oszczędź... Bo się nigdy następnej zagadki nie doczekamy. Widocznie wszyscy się poddali. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted December 21, 2021 (edited) No dobra, kolejna podpowiedź: Teraz wyjaśni się hybryda. To jest ten sam wyciąg i ta sama lina nośna 2 godziny temu, Suzu4x4 napisał: chyba że chodzi o tą samotną gondolkę Jaką samotną?! Przecież są dwie! Edited December 21, 2021 by pjetko (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites