jacek00 Posted November 23, 2021 7 minut temu, danielpoz napisał: Osadnik Gajówka. Nie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted November 23, 2021 Konin j. lazurowe Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 3 minuty temu, Commander napisał: Konin j. lazurowe Jezioro Turkusowe pod Koninem już było kilka postów wcześniej. Zgadłem, więc stąd moja zagadka z jeziorem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted November 23, 2021 Teraz, jacek00 napisał: Jezioro Turkusowe pod Koninem już było kilka postów wcześniej. Zgadłem, więc stąd moja zagadka z jeziorem Ok już mam okulary z powrotem 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Walt Posted November 23, 2021 Kolorowe jeziorka w Rudawach? Quote Share this post Link to post Share on other sites
czyś Posted November 23, 2021 Było już na poprzedniej stronie, to nie to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 23, 2021 Turkusowy Zalew. Albo jezioro na wyspie Wolin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 37 minut temu, danielpoz napisał: Turkusowy Zalew. Albo jezioro na wyspie Wolin. Nie i nie. Patrząc po odpowiedziach myślę, że odpowiedź może być dla wielu osób zaskakująca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gregor887 Posted November 23, 2021 u Ciebie w ogródku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted November 23, 2021 Morskie Oko 🙄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 Godzinę temu, Gregor887 napisał: u Ciebie w ogródku? Chciałbym mieć taki ogródek 48 minut temu, Commander napisał: Morskie Oko 🙄 Nie. Ale już bliżej - mogę powiedzieć, że to ten sam łańcuch górski Quote Share this post Link to post Share on other sites
bozka Posted November 23, 2021 Chyba nie jeden ze stawów w Dolinie Pięciu Stawów? Tam raczej nie ma takich sosenek i tak gęsto. Chyba, że przez ostatnie lata zarosło. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 (edited) 11 minut temu, bozka napisał: Chyba nie jeden ze stawów w Dolinie Pięciu Stawów? Tam raczej nie ma takich sosenek i tak gęsto. Chyba, że przez ostatnie lata zarosło. Niee. Więc kolejna podpowiedź. Morskie Oko leży w Karpatach, a to baaardzo długi łańcuch górski. Dolina Pięciu Stawów to okolice Morskiego Oka czyli nie ta część Karpat Edited November 23, 2021 by jacek00 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 23, 2021 Jezioro Szmaragdowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 23, 2021 klasycznie , wiem ale nie powiem za to podpowiem że z nazwy nie jest to żadne turkusowe ani szmaragdowe jeziorko Quote Share this post Link to post Share on other sites