danielpoz Posted November 19, 2021 6 minut temu, vrs napisał: Ale się znęca Nie, robię co mogę żeby naprowadzić.👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted November 19, 2021 Godzinę temu, lbuster napisał: Kierunki są dwa, więc strzelam: Zatem pozostają okolice Piękoszowa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted November 19, 2021 Idąc po torach kolejowych - Rykoszyn, Szczukowice? @pjetko, uprzedziłeś mnie, bo ja już oglądam ulice w miejscowościach Ja jeszcze obstawiałem Promnik, bo tam wychodziło mi te 15 km, ale za daleko od kolei. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted November 19, 2021 1 minutę temu, lbuster napisał: Idąc po torach kolejowych - Rykoszyn, Szczukowice? @pjetko, uprzedziłeś mnie, bo ja już oglądam ulice w miejscowościach Pytanie, czy na google mapie będzie to widać... w sensie widać na pewno będzie, ale pytanie, kiedy google cykało fotkę, a kiedy ktoś to wstawił pod dom 7 minut temu, lbuster napisał: Ja jeszcze obstawiałem Promnik, bo tam wychodziło mi te 15 km, ale za daleko od kolei. A jakie to ma znaczenie, jak daleko od kolei? I tak przyjechało na kołach do ogródka, gość mógł do roboty jeździć nawet 25 km i tam nią sobie śmigać po torach Quote Share this post Link to post Share on other sites
czyś Posted November 19, 2021 Pet Shop Boys? TKI? I teraz bądź tu mądry. Powiat kielecki: gminy.pl - Prezentacja powiatów PSB? Blisko składu PSB/Mrówki? Czy Pet Shop Boys - sklepu z artykułami dla zwierząt Lokomotywa na prywatnej posesji - wypadałoby jakoś w miarę blisko torów, bo trochę ciężki i mało wygodne do dalekiego przewozu, żeby sobie postawić zamiast krasnala na trawniku... Nic, tylko szukać składów/marketów budowlanych i sklepów z art. dla zwierząt, w pobliżu linii kolejowych, na terenie powiatu kieleckiego I szukać w obrazie z satelity (2021), bo Street View przeważnie z 2012/2013 r... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted November 19, 2021 W miejcowości Blicza są aż trzy sklepy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 19, 2021 15 minut temu, Cathay napisał: Piekoszów. Zwycięzca. 👍 3 godziny temu, lbuster napisał: Kierunki są dwa, więc strzelam: To był zły strzał😆 Powinien być ten kierunek: Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted November 19, 2021 2 godziny temu, pjetko napisał: Zatem pozostają okolice Piękoszowa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 19, 2021 (edited) 1 godzinę temu, czyś napisał: Pet Shop Boys? TKI? I teraz bądź tu mądry. Ktoś pytał jaki powiat. TKI (Trochę K.... Inny 🤣) to powiat kielecki na tablicach rejestracyjnych. 1 minutę temu, lbuster napisał: No i ? Edited November 19, 2021 by danielpoz (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted November 19, 2021 Duma mnie rozpiera U mnie będzie pewnie łatwiej, choćby stąd że lwia część z Was w miejscowości której fragment będzie na zdjęciu była. Pytanie brzmi: Podaj nazwę miejscowości i nazwę ulicy która widnieje na zamazanej tablicy.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 19, 2021 10 minut temu, danielpoz napisał: Zwycięzca. 👍 To był zły strzał😆 Powinien być ten kierunek: poka pinezkę gdzie to dokładnie. Piekoszów był w zasięgu moich poszukiwań na google earth ale nie znalazłem Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 19, 2021 (edited) 2 godziny temu, czyś napisał: Nic, tylko szukać składów/marketów budowlanych i sklepów z art. dla zwierząt, w pobliżu linii kolejowych, na terenie powiatu kieleckiego I szukać w obrazie z satelity (2021), bo Street View przeważnie z 2012/2013 r... Dom i lokomotywę widac na satelicie ale na SV nie ma. Na tej fotce chyba jest lokalizacja. Edited November 19, 2021 by danielpoz (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites