Suzu4x4 Posted November 17, 2021 1 minutę temu, Misio napisał: Kaszuby? całkowicie zimno Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 17, 2021 nazwa góry na której znajduje się ta wieża widokowa z której zostało zrobione zdjęcie : Zawodna? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 17, 2021 11 minut temu, jacek00 napisał: 44 minuty temu, Suzu4x4 napisał: nazwa góry na której znajduje się ta wieża widokowa z której zostało zrobione zdjęcie : Zawodna? zgadza się , liczyłem ze będzie trudniejsze Góra Zawodna w paśmie Gór Kaczawskich. Dla lubiących rowery MTB polecam Kaczawskie Singletracki objechaliśmy z synem (wówczas ośmioletnim) wszystkie , na niektóre wciąż wracamy https://www.gorykaczawskie.pl/kaczawskie-single-tracki/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 17, 2021 57 minut temu, Suzu4x4 napisał: zgadza się , liczyłem ze będzie trudniejsze Dobra, chciałem wrzucić zdjęcie z wieży widokowej ale mam tylko zdjęcie samej wieży od dołu 🤦♂️ Więc co innego. Gdzie to i co to (Ci co mieszkają w pobliżu mogą dać chwilę innym na spróbowanie swoich sił) Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 17, 2021 https://gazetawroclawska.pl/wroclawskie-neony-kazdy-z-nich-skrywa-niezwykla-historie-pamietasz-gdzie-wisialy/ga/c1-15726044/zd/50855032 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 17, 2021 (edited) 1 minutę temu, danielpoz napisał: https://gazetawroclawska.pl/wroclawskie-neony-kazdy-z-nich-skrywa-niezwykla-historie-pamietasz-gdzie-wisialy/ga/c1-15726044/zd/50855032 Szybko poszło Następnym razem dam trudniejsze Edited November 17, 2021 by jacek00 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 18, 2021 W jakiej miejscowości jest to co widać czyli lokomotywa. Dodam że to nie model czy replika a Ori lokomotywa. Mikro podpowiedź jest widoczna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 18, 2021 Teraz, vrs napisał: W Kielcach ? Napisałem że to tylko mikro podpowiedź a nie że TK jest gotową odpowiedzią🤣 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted November 18, 2021 ale spróbować warto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 18, 2021 4 minuty temu, vrs napisał: ale spróbować warto... Kto nie gra ten nie wygrywa 👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 18, 2021 14 minut temu, Suzu4x4 napisał: Koło ? Ma nawet 4 koła 😁 lecz jeśli pytasz o miejscowość to zimno😏 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 18, 2021 Tak , chodziło mi o miejscowość Koło . jeśli chodzi o mnie to bez kolejnych podpowiedzi nic nie wymyślę Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted November 18, 2021 Architektura podpowiada obszar górski ale bardziej szczegółowo nie zgadnę Quote Share this post Link to post Share on other sites