EwaMarek Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 proszę o info gdzie mogę z 1,5 rocznym dzieciakiem iść do parku wodnego w okolicach 1. Gdańska, Starogardu Gdańskiego 2. Łodzi 3. Poznania planujemy objazdy na piątek - niedziela po tych miastach i chcielibyśmy iść z dzieciakiem. Ewa Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EwaMarek Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 oczywiscie co wekend inne miasto jeśli ktoś ma to adresy www lub telefony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 jeśli idzie o Aqua Parki to w 3mieście trzeba udać się do Sopotu- jedziesz w kierunku na Gdynię i pod koniec Sopotu skręcasz w prawo- drogowskazy prawdę Ci powiedzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hana Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Witaj! póki co w poznaniu jeszcze nie ma parku wodnego, są plany ich budowy.... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 do Sopotu proponuję zajrzeć jeszcze w sierpniu- we wrześniu remont Park Wodny Sopot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucjan Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 trochę wiedzy o lokalizacji polskich parków wodnych znajdziesz tutaj http://www.google.pl/search?hl=pl&q=parki+wodne&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl słyszałem, że coś ala park wodny jest w Ozorkowie k.Łodzi oraz w Łodzi/Zgierzu na Nowej Gdyni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EwaMarek Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 dzięki za info. ale się uzależniłem od forum - nawet zapomniałem że mogę poszukać na wyszukiwarce www :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EwaMarek Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 affa pytanko - to innych wodnych atrakcji pod dachem nie ma? ja będę 7,8 wrzesnia w gdańsku. może coś mniejszego i tańszego żeby 1,5 roczny dzieciak miał zabawe w ciepłej wodzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAQ Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 CZEŚĆ Zobacz w Chojnicach - "parki wodne"oraz "rodzinne parki rozrywki"np w Bydgoszczy POZDRAWIAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EwaMarek Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 dostałem odp z Aquapark Sopot i bedzie czynne normalnie we wrzesniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 faktycznie, przesunęli remont na grudzień- chcą przedłużyć sezon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts