Ewa0208 Posted January 5, 2013 No i zbliża się podróż mojego życia Tu ją będę opisywać dla Was http://ewajedziedo.blogspot.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierzasty Posted January 6, 2013 No to trza będzie zerkać.. Australia jest poza moim zasięgiem, więc chociaż wirtualnie popatrzę na Twoje podboje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Socale Posted January 6, 2013 Ło matko... Masz wolne miejsce jeszcze? Powodzenia. I niech przygoda zapiera dech w piersiach! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek65 Posted January 6, 2013 Czekam na relację z niecierpliwością ) Ela Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kajetan Posted January 6, 2013 A szanowny Szwagier to co, tak na doczepkę Nie mógł swojej kucharki zabrać Ale podróż zapowiada się wspaniale. Pozazdrościć. A tam na miejscu wynajmujecie jakiegoś kampera? Bo u nich to zdaje się normalny sposób zwiedzania... Powodzenia Kajtek Quote Share this post Link to post Share on other sites
mbudzilek Posted January 6, 2013 Powodzenia W 2007 byłem w Nowej Kaledoni, bardzo ciekawa wyspa. Miłych widoków i ciekawych wrażeń. Pozdrawiam mbudzilek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ewa0208 Posted January 6, 2013 Będę dla Was pisać i wrzucać zdjęcia. W miarę dostępu do netu Quote Share this post Link to post Share on other sites
kmtaxi Posted January 9, 2013 Dokładnie za rok, mam to samo w planach i jeżeli wyjdzie to na pewno będzie wynajmowany kamper + znajomi (rodzina) mieszkający na miejscu. Życzę dużo wrażeń. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KiM Posted January 10, 2013 Ewciu, lecicie może przez Singapur , jak tak to ZAJE..... lotnisko tam mają, zapodawaj zdjęcia to trochę powspominam . W ogóle to zazdrościmy Wam Sponsora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ewa0208 Posted January 10, 2013 Właśnie wrzuciłam obliczenia długości lotów, tak przez Singapur Tata, Sponsor jest cudowny Zapalony podróżnik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marian1949 Posted January 13, 2013 Ewa udanego wypoczynku dużo wspaniałych wrażeń wysokich lotów oraz bezpiecznego miękkiego lądowania. Czekamy na twoje relacje i zdjęcia z tej podróży . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ewa0208 Posted January 13, 2013 Marian Mam nadzieję, że Zosia nie ma nic przeciwko Quote Share this post Link to post Share on other sites
janm Posted January 16, 2013 Powodzenia ; moja Ewa też leciała przez Frankfurt i Singapur do Perth ( miała darmowy hotel w Singapurze zafundowany przez Lufthanzę i odszkodowanie w postaci 500 dolców niestety singapurskich ale i tak starczyło jak się okazało pózniej na tygodniowe safari po buszu - zabrakło miejsca w samolocie z Singapuru podczas przesiadki z czego moja dzielna małżonka była bardzo zadowolona bo dzięki temu miała prawie dobę na zwiedzanie miasta ) Australią jest zachwycona ; zwiedziła mnóstwo fantastycznych miejsc czego i Wam życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted January 16, 2013 - zabrakło miejsca w samolocie z Singapuru podczas przesiadki z czego moja dzielna małżonka była bardzo zadowolona bo dzięki temu miała prawie dobę na zwiedzanie miasta ) Australią jest zachwycona ; zwiedziła mnóstwo fantastycznych miejsc czego i Wam życzę Lecąc do Australii przez Singapur, zawsze warto kombinować chociaż dobę na przesiadkę. Sing jest warty tego. I jak tam ciepło Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ewa0208 Posted January 17, 2013 Oj tak ciepło będzie Dzwonił dziś Wujek, u którego spędzimy pierwsze 4 dni. Dziś w słońcu mieli 43 stopnie A koale w futrach wytrzymują http://ewajedziedo.blogspot.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites